USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şok Olay! Benzin döküp çocuklarını yakmaya kalkıştı

İzmir’in Narlıdere ilçesinde seyyar balıkçılık yapmasına izin vermeyen zabıta ekiplerine sinirlenen R.E., iki çocuğu ve kendisinin üzerine benzin dökerek yakmaya çalıştı. Korku dolu anlar yaşatan R.E.'yi Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Savaş Şimşek ikna etti.

Şok Olay! Benzin döküp çocuklarını yakmaya kalkıştı
24-09-2022 12:06
24-09-2022 12:38
İZMİR
Google News

İzmir'in Narlıdere ilçesindeki Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi’nde balık satıcılığı yapan R.E, şikayet üzerine gelen zabıta ekipleri tarafından kendisine ceza kesilince yanındaki iki çocuğu ve kendisinin üstüne benzin dökerek duruma tepki gösterdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Savaş Şimşek de olay yerine geldi. Elinde sallama olarak tabir edilen döner bıçağı da bulunan saldırgan, kendisine yardım etmek isteyenleri çevresine yaklaştırmadı.
İlçe Emniyet Müdürü ikna etti.

Saldırganın bulunduğu bölge polis ekipleri tarafından güvenlik çemberine alınırken R.E., uzun uğraşlar sonucu Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Savaş Şimşek tarafından ikna edildi. 4 çocuk babası olduğu öğrenilen R.E. hakkında işlem yapılmadığı, Narlıdere Kaymakamlığı tarafından da yardım sağlanacağı belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?