USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sıtkı Aslanhan;"Çocuğunuzla kim konuşuyorsa sahibi odur."

Şahinbey Belediyesi’nin düzenlediği “Bilinçli Aile Duyarlı Gençlik” söyleşisinde konuşan eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan, “Çocuklarınızla kim konuşuyorsa sahibi odur”diyerek yaşanan bir tehlikeye dikkat çekti.

Sıtkı Aslanhan;
04-07-2021 17:45
04-07-2021 18:03
Google News

Tarihi Mecidiye Han’da gerçekleşen etkinlikte  konuşmacı Eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan  söyleşide katılımcılara “Bilinçli Aile Duyarlı Genç” hakkında muhteşem bir anlatımda bulundu.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ev sahibi olduğu etkinliğe AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şahinbey ilçesi tarihi Mecidiye Han’da gerçekleşen “Bilinçli Aile Duyarlı Genç” söyleşisinde katılımcılara 1 saat 15 dakika boyunca ulvi ve hasbi örneklerle neler yapılması gerektiğini anlatan Eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan, günümüz gençliğinin sosyal medya ve dijitalleşmenin etkisinde olduğunu belirterek, “Çocuğunuzla kim konuşuyorsa sahibi odur”diyerek yaşanan tehlikeye dikkat çekti.

“Çocuklarımızın gözünün işine bakım ve onlara sarılın diyen Aslanhan,” Bunu siz yapmazsanız başkaları yapar. Sosyal medya ve dijital dünyada yaşanan akımlara çocuklarımız merak salar. Bu söylediklerimi lütfen bir yere yazın, “Çocuklarımızla kim konuşuyorsa sahibi odur. Tehlikenin farkına varın. Onlarla ilgilenin”dedi.

Peygamber efendimiz (SAV) hayatından örnekler veren ve alemlere rahmet peygamberinin gençlere verdiği öneme değinen Aslanhan, “Resulullah (SAV) İslamiyeti yaymaya çalıştığı dönemde etrafındaki bildiğimiz yol arkadaşları ve sahabelerin yaşı 12-13-14-15-16-17 idi. Hz.Ali efendimiz paygamber efendimizin yanında yola çıktığında 12 yaşındaydı. Peygamber efendimiz gençlere inanarak yola çıkmış ve onlarla başarılı olmuştur. Siz gençler kendinize gelin. Böyle bir peygamberin ümmetisiniz. Dünyada Türkiye’nin yaptığı yenilikler dikkat çekiyor. Dünya bizden çekiniyor. Neden, çünkü Türkiye uyandı. Artık dış dünyaya muhtaç değil. Sıra buna yönetecek ve bu uğurda idealist yaşayacak gençleri bulmakta. O gençlik sizsiniz”diye konuştu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, Sıtkı Aslanhan’a söyleşiden dolayı teşekkür ederek gençlere yönelik çalışmalarına hızla devam edeceklerini söyledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?