USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Şişli’de gasp girişimi kamerada

Harbiye'de girdiği uluslararası para transfer merkezinde çalışana silah doğrultarak gasp girişiminde bulunan yüzü maskeli şahıs, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri tarafından yakalandı. Olaydan sonra girdiği sokaktaki çalılıklarda üstünü değiştiren şahsın, giydi

Şişli’de gasp girişimi kamerada
10-01-2023 11:30
Google News

Şişli Harbiye'de geçtiğimiz 21 Aralık Çarşamba günü saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda, uluslararası para transfer merkezine giren yüzü maskeli ve bereli bir şahıs, çalışana silah doğrultup kasadaki paraları istemişti. Çalışanın korkarak tezgahın altına girmesi sonucu panik yapan şahıs, hiçbir şey alamadan kaçmıştı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansımıştı.

Şişli polisi adım adım takip edip yakaladı

Olayın ardından çalışma başlatan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri, şahsı tespit edebilmek için onlarca güvenlik kamerasını tek tek inceledi. Şüpheli şahsın olay sonrası Elmadağ Caddesi, Paparoncalli Sokak, Babil Sokak ve Çimen Sokak üzerinden Cebel Topuz Sokak merdivenli yoldan Küçükbayır Sokak ile Dolapdere Caddesi'ni bağlayan merdivenli yola indiğini tespit etti. Fakat şahsın tek çıkış yeri olan Dolapdere Caddesi'ne çıkmadığının görülmesi üzerine Şişli polisi, merdivenli yola inen tüm kişileri görüntülerden tek tek inceledi.

Çalılıklarda üstünü değiştirmiş

İncelemeler esnasında polis; sarı montlu, siyah bereli, beyaz çizgili büyük sırt çantası olan ve gaspçı ile benzer yapılarda bulunan bir şahsın merdivenli sokağa indiğini fakat Dolapdere Caddesi'ne çıkış yapmadığını belirledi. Şahsın kameraların görmediği çalılıkların bulunduğu merdivenli yerde üstünü değiştirdiğini düşünen polis ekipleri, ardından bu şahsın merdivenli sokağa inişinden 7 dakika sonra şüpheli şahsın merdivenli sokaktan çıktığını tespit etti. Sonrasında da polis, şüphelinin olay sonrası tekrar merdivenli yere indiğini ve 5 dakika sonra üzerinde sarı mont, siyah bere ve beyaz çizgili çanta bulunan şahsın merdivenli sokaktan çıktığını belirledi.

Doğan Can Cesur

İLGİLİ HABER
İstanbulda dehşet anları kamerada: Tek yumrukla komalık edip telefonunu gasp etti İstanbul’da dehşet anları kamerada: Tek yumrukla komalık edip telefonunu gasp etti
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?