USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sinan Sardoğan'ın tacizleri ifşa olmuştu? Arife Gökçe'nin baş şüphelisi gözaltında

Son dakika haberine göre, 17 Aralık'tan bu yana kayıp Arife Gökçe'nin baş şüphelisi Sinan Sardoğan gözaltına alındı. Sardoğan hakkında çoğu taciz olmak üzere 23 adli işlem yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Sinan Sardoğan'ın tacizleri ifşa olmuştu? Arife Gökçe'nin baş şüphelisi gözaltında
07-01-2023 02:05
Google News

Son dakika haberleri... ATV'de yayınlana Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Tokat’ın Almus İlçesi Ataköy'de 20 günü aşkın süredir kayıp olan 5 çocuk ve 12 torun sahibi Arife Gökçe bulunmaya çalışılıyor. Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran olayda yüzlerce soruya "Hayır" yanıtını veren olayın baş şüphelisi Sinan Sardoğan polis ekiplerince gözaltına alındı.

Geçtiğimiz hafta şüpheli Sardoğan üzerinden ve ikamet adresinden Jandarma Kriminal Daire Başkanlığınca incelenmek üzere biyolojik swap örnekleri ile numuneler alınmış ve sevk edilmişti.

KÜFÜRLÜ VE HAYASIZCA MESAJLAR ATTI

İlk önce Arife Gökçe'nin kardeşi Hamide Eroğlu musallat olan takıntılı şüpheli Sinan Sardoğan tarafından rahatsız ediliyordu, Jandarma karakoluna giderek şikayetçi olan Hamide Eroğlu'nun kızını isteyen Sardoğan, kız tarafından reddedilince ailesine küfürlü ve hayasızca mesajlar attı.

ÖZ KIZ KARDEŞİNE BİLE

50 yaş üstü birçok kadına taciz mesajları attığı ortaya çıkan Sinan Sardoğan hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Öz kız kardeşine bile cinsel içerikli mesajlar atan Sardoğan'ın akrabalarını da mesajla taciz ettiği ortaya çıkmıştı.

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?