USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Sezgin Tanrıkulu "terör" demeyi de bıraktı: Tepki çeken paylaşım

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, PKK'nın Gaziantep'e roketli saldırısından sonra paylaşım yaptı. Tanrıkulu'nun, "terör" yerine "anlayış" ifadesini kullanması tepki çekti.

Sezgin Tanrıkulu
21-11-2022 17:23
Google News

Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden 5 roket atıldı, saldırıda 5 yaşında çocuk ile bir öğretmen hayatını kaybetti.

Türkiye'nin Suriye'nin Pençe Kılıç Hava Harekatı'nı başlatmasından sonra ilk tepkisi merak edilen CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Gaziantep'teki saldırıdan sonra paylaşım yaptı. 

"ANLAYIŞA" LANET!

Paylaşımında PKK demekten imtina eden Tanrıkulu, "terör" yerine de "anlayış" dedi. Tanrıkulu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Gaziantep Karkamış’a düzenlenen saldırıda bir okulu hedefine koyabilecek kadar gaddarlaşan anlayışı lanetliyorum. Saldırıda yaşamını yitiren her canımız için çok üzgünüm. Türkiye'yi, karanlığın teslim almak istediği iklime mahkum etmeyeceğiz. Başımız sağolsun" ifadelerini kullandı.

Gaziantep Karkamış’a düzenlenen saldırıda bir okulu hedefine koyabilecek kadar gaddarlaşan anlayışı lanetliyorum. Saldırıda yaşamını yitiren her canımız için çok üzgünüm. Türkiye'yi, karanlığın teslim almak istediği iklime mahkum etmeyeceğiz. Başımız sağolsun.

— Sezgin Tanrıkulu (@MSTanrikulu) November 21, 2022

PKK'dan alçak saldırı: Gaziantep'e 10 roket atıldı, 3 can kaybı var! Okullar tatil edildiPKK'dan alçak saldırı: Gaziantep'e 10 roket atıldı, 3 can kaybı var! Okullar tatil edildi

Son dakika haberi: Hain saldırı sonrası TSK harekete geçti: Top atışları başladı!Son dakika haberi: Hain saldırı sonrası TSK harekete geçti: Top atışları başladı!

ABD'den Gaziantep'teki saldırıyla ilgili açıklama: KınıyoruzABD'den Gaziantep'teki saldırıyla ilgili açıklama: Kınıyoruz

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?