USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehitkamil’in ‘Vadi park’ projesi büyüledi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ile partisinin il ve ilçe başkanlarıyla Şehitkamil  Belediye Başkanı Rıdvan Fadılıoğlu’nun misafiri oldu.

Şehitkamil’in ‘Vadi park’ projesi büyüledi
11-01-2021 02:37
Google News

Başkan Fadıloğlu yaptığı hizmetler ve çalışmalar hakkında AK Partili heyete bilgi verdi. Başkan Fadıloğlu, yürütülen  projelerle yaşanabilir bir ilçe inşa etmeye çalıştıklarını belirterek, ‘’Bugünü değil, geleceği düşünerek yatırım yapıyoruz. Vatandaşlarımızı ve gelecek nesilleri mutlu edecek,  bir ilçe oluşturma gayreti içerisindeyiz’’ diye konuştu.
Fadıloğlu’na tam not-
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Müslüm Yüksel,  Sait Kirazoğlu, Ak Parti İl Başkanı  Başkanı Eyüp Özkeçeci ve İlçe Başkanı  Mehmet Yılmaz’a çalışmaları hakkında  bilgi veren başkan Fadıloğlu’nun çalışmaları memnuniyetle karşılandı.
Vari park projesi büyüledi-
Başkan Fadıloğlu, Türkiye’nin en büyük parkları arasında yer alacak olan Vadi Park’ı   milletvekillerine  ve başkanlara gezdirerek bilgi verdi. Yaklaşık 91 bin metrekare alan üzerine inşa edilen ve  özellikleriyle de çok yönlü bir park olan Vadi Park için Başkan Fadıloğlu, “Gaziantep’in vizyon projesi olacak.” dedi.
Bugünü değil geleceği düşünüyoruz-
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’e ve ilçeye vizyon katan projelere imza atmaktan mutluluk duyduklarını belirterek ‘’Şehitkamil’e değer katan  projeler ile  yaşanabilir bir ilçe için, ekip arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Şehitkamil’i geleceğe hazırlıyoruz. Halkın her türlü ihtiyacına cevap verebilecek projeler ile geleceğe güzel bir ilçe bırakmak istiyoruz. Yalnızca bugünü değil, geleceği düşünerek yatırım yapıyoruz’’ dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?