USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehit eşinden İçişleri Bakanı Öztürk’e ‘çözüm süreci’ tepkisi

Diyarbakır’da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Koçak’ın eşi Dilek Koçak, cenaze töreni sonrası taziyeye gelen İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk’e çözüm süreci konusunda tepki gösterdi.

Şehit eşinden İçişleri Bakanı Öztürk’e ‘çözüm süreci’ tepkisi
27-07-2015 13:32
Google News
Şehit eşi Dilek Koçak, İçişleri Bakanı Öztürk’e, “Çözüm süreci nasıl bir çözüm süreci” diyerek, “Milleti oyalıyorsunuz çözüm süreci diye. Burada yiyip içip keyfine bakıyorlar doğuda neler oluyor biliyor musunuz? Benim kocam beş gündür eve gelmiyor çocuklarının yüzünü görmüyor. Çözüm süreci çözüm süreci diye oyaladınız, oyaladınız, milletin canını yaktınız. Olan oldu ondan sonra milletin canı ciğeri yanıyor herkes iki gün sonra keyfine bakıyor. Benim kocamın kanı yerde kalmasın” diye ağladı. İçişleri Bakanı Öztürk de şehidin kanının yerde kalmayacağını söyledi.

Şehit eşi Dilek Koçak, daha sonra kendisine başsağlığı dileyen Hava Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Korgeneral Mehmet Şanver’e de "Kocamın kanı yerde kalmasın" dedi. Yakınları ise "bir Mehmet ölür bin Mehmet dirilir" diye Koçak’ı teselli ederken, Korgeneral Şanver de kendisinin de isminin Mehmet ve Yozgatlı olduğunu söyledi.

Şehit eşi Koçak daha sonra, “Çözüm süreci diye oyalıyorlar, millet batıda yiyip içip keyfine bakıyor doğuda millet dışarı çıkmaya korkuyor. Güneydoğuyu alıyorlar. Askere vur emri vermiyorlar, terör vuruyor asker bekliyor, asker yolun ortasında bekliyor vur emri verilmiyor, asker de vursun o da onları öldürsün. Benim eşim beş gün evine gelmedi, yavrularını görmedi” diye gözyaşı döktü.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?