USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ŞEHİT ÇOCUKLARINA GAZİANTEPLİLER SAHİP ÇIKTI

Gaziantep’teki şehit çocuklarına, Türkiye Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu sahip çıktı. Kentteki 100 şehit çocuğunun bayram öncesi giydirileceğini bildirildi.

ŞEHİT ÇOCUKLARINA GAZİANTEPLİLER SAHİP ÇIKTI
16-05-2016 14:20
Google News
Türkiye Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyon Genel başkanı Hasan Özaygut şehit ailelerine sahip çıkmak amacıyla, Şehit Aileleri Derneği tarafından 0-6 yaş grubu arasındaki 100 çocuğa bayram kıyafeti alacaklarını kaydetti. Gaziantepli şehit ve ailelerini Ramazan Bayramında da unutmayacaklarını belirten Genel Başkan Özaygut, "Federasyonu olarak Gaziantep’de bulunan şehitlerimizin çocuklarını giydirme kararı ile şehitlerimizi unutmadığımızı ve ailelerinin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Çünkü bu vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi unutamayız. Şehitlerimizin geride kalan sevdiklerini sahipsiz bırakamayız. Projeyi bu nedenle, çok hassas ve gerekli gördük" dedi.
Şehit çocukların kıyafet masraflarının federasyon olarak karşılanacağına vurgu yapan Hasan Özaygut, projeye maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?