USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehit Astsubay Ömer Kılıçoğlu’nun Cenazesi Gaziantep’teki Baba Ocağına Getirildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki askeri birlikte el bombasının patlaması sonucu şehit olan Astsubay Ömer Kılıçoğlu’nun cenazesi Gaziantep’teki baba ocağına getirildi.

Şehit Astsubay Ömer Kılıçoğlu’nun Cenazesi Gaziantep’teki Baba Ocağına Getirildi
22-10-2015 15:48
Google News
Şehidin Hoşgör Mahallesi’ndeki baba evinin önüne kurulan taziye çadırında, şehidin ailesi gün boyu taziyeleri kabul etti. Şehit Astsubayın İzmir’deki baba evinde bulunan eşi Özge Kılıçoğlu ve 3 yaşındaki kızı Kübra Gökçen İzmir’den uçakla Gaziantep’e getirildi. Gaziantep Havalimanı’ndan askeri personel ve sağlık ekipleri tarafından şehidin baba evine getirilen Özge Kılıçoğlu’nun feryatları yürek dağladı. Şehit cenazesi morgdan alınarak askeri konvoy eşliğinde helallik alınması için baba evinin önüne getirildiğinde, Şehit Astsubayın babası Veli Kılıçoğlu ve eşi Özge Kılıçoğlu’nun aşkım diyerek cenaze aracına sarılması duygulu anlar yaşattı.


ŞEHİDİN KARDEŞİ DAHA ÜÇ AY ÖNCE TESKERE ALMIŞTI



Şehit Astsubay Ömer Kılıçoğlu’nun üç ay önce teskere alan kardeşi Mehmet Kılıçoğlu yakınlarının desteği ile güçlükle ayakta durmaya çalışırken, Şehit Astsubayın üç yaşındaki kızı Kübra Gökçen ise her şeyden habersiz annesinin ve çevresindekilerin ağlamasından etkilendiği için sürekli ağladı. Şehit Astsubay Kılıçoğlu’nun naşı, helallik alındıktan sonra defnedilmek üzere Gaziantep’in Yamaçoğlu köyüne konvoy eşliğinde gönderildi.

Şehit Astsubay Kılıçoğlu’nun cenaze törenine Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve eşi, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Murat Soysal, şehidin asker arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?