USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehit askerlerin isimleri belirlendi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında gerçekleştirilen El Bab operasyonunda şehit olan askerlerin isimleri belirlendi. Şehit olan askerler, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

Şehit askerlerin isimleri belirlendi
24-11-2016 10:27
Google News
Fırat Kalkanı Operasyonu Kalkanı kapsamında yürütülen El Bab operasyonunda saldırıda şehit edilen askerlerin Erdal Bolat, Melih Özcan, Zafer Er olduğu tespit edildi. Şehitlerden Erdal Bolat’ın Sivas, Melih Özcan’ın Eskişehir, Zafer Er’in memleketinin ise Kırşehir olduğu öğrenildi.

’"

Öte yandan, şehitlerin Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılacak işlemlerinin ardından memleketlerine törenle uğurlanacağı belirtildi.

ŞEHİT ASKERLER GAZİANTEP ADLİ TIP KURUMU’NA GETİRİLDİ


Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab Operasyonuna katılan Türk askerlerine yönelik düzenlenen hava saldırısında şehit olan askerler, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

Fırat Kalkanı Harekatının 93. gününde rejim uçaklarının saldırısında şehit olan Erdal Bolat, Melih Özcan ve Zafer Er’in cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Şehit askerlerin Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edileceği öğrenildi.

Şehitlerin Gaziantep’te düzenlenen törenle memleketleri Sivas, Eskişehir ve Kırşehir’e uğurlanacağı belirtildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?