USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehit ailelerinden Sanko Holding’e teşekkür plaketi

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, yardım ve desteklerinden dolayı Sanko Holding’e teşekkür plaketi verildi.

Şehit ailelerinden Sanko Holding’e teşekkür plaketi
07-04-2016 17:09
Google News
Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında gerçekleştiren plaket töreninde SANKO holding adına SANKO Vakfı Müdürü ve emekli Albay Naci Bora, Sankopark Müdürü Niyazi Büyükaksu, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamza Bayındır, derneğin üyeleri ve şehit aileleri katıldı.

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamza Bayındır, “Bugünlerde şehitlerimiz geliyor. Tabi ki vatanımızı, milletimizi kurtarabilmek için, bayrağımızın inmemesi, ezanın dinmemesi için biz şehit vereceğiz. Hükümetimizden bu terörün üzerine daha fazlasını gitmesini arzu ediyoruz" dedi.

SANKO Holding ailesine desteklerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Bayındır, "SANKO Vakıf Müdürümüz bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var. Biz yıkıldığımız da her zaman elimizden tutuyorlar. Devamlı yanımızdalar. Naci Albayım zaten asker kökenli olduğu için bizim halimizden daha iyi anlıyor. Onun için kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SANKO Holding ailesine katkılarından dolayı teşekkür eden Bayındır, Abdulkadir Konukoğlu ve Adil Konukoğlu adına plaketi, SANKO Holding Vakıflar Müdürü Naci Bora’ya takdim etti. 

Şehit ailelerine seslenen SANKO Vakıflar Müdürü Naci Bora, “Aranızda bulunmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Tüm SANKO Holding ailesi olarak, Abdulkadir ve Adil Konukluğu beyin sizlere çok selamları var. Regaip Kandilinizi kutluyoruz. İnsanın hayattaki en değerli varlığı çocuğudur. Siz çocuklarınızı, kardeşlerinizi verdiniz bu vatana için. Bundan daha değerli bir şey olamaz. Bunu sadece bizler değil, bu ülkede yaşayan veya bu sınırlar içeresinde yaşamayan herkes bunun bilincinde olmalı. Şehit ailelerine biz ne yapsak azdır. Sizlerin birlik ve beraberlik içerisinde olmanıza çok ihyacımız var. Çünkü düşenin halinden düşen anlar. Sizler hepiniz çok acılar yaşadınız. En sevdiğiniz varlıkları verdiniz” şeklinde konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?