USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehidin babasının protez kolları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu, 13 Ağustos'ta şehit olan Piyade Teğmen Ömer Bağra'nın babasının tüm ihtiyaçlarının Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından karşılanacağı öğrenildi.

Şehidin babasının protez kolları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan
28-10-2022 23:02
Google News

13 Ağustos'ta, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Ömer Bağra'nın cenazesi, memleketi Siirt'in Şirvan ilçesinde toprağa verildi. Şehit Bağra'nın (30) cenazesi, Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından kara yolu ile Şirvan'ın Nallıkaya köyüne getirildi.

2,5 ay önce şehit olan Teğmen Bağra'nın babası için Siirt Valiliği onaylı yardım kampanyası başlatılmış ve bu doğrultuda yardımlar yapılmıştı. Geçmişte elektrik akımına kapılarak kollarını kaybeden ve protez kollara ihtiyacı olan şehidin babası Abdurrahman Bağra için devreye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı girdi.

Devletimiz duruma en koydu. Şehidimizin babasının tüm ihtiyaçları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından karşılanacak.

Artık yardım göndermenize gerek yok.
İlgi gösteren, yardım gönderen hepiniz sağ olun, var olun, dağ olun.
Çok teşekkürler. https://t.co/fefvUi8qjB

Abdullah Ağar (@abdullahagar2) October 27, 2022

"DEVLETİMİZ DURUMA EL KOYDU"

Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, Şehidin babasının tüm ihtiyaçlarının Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından karşılandığını belirtti. Ağar mesajında, "Devletimiz duruma en koydu. Şehidimizin babasının tüm ihtiyaçları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından karşılanacak. Artık yardım göndermenize gerek yok. İlgi gösteren, yardım gönderen hepiniz sağ olun, var olun, dağ olun. Çok teşekkürler." ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?