USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Şamil Tayyar’dan hodri meydan!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, dokunulmazlıkların kaldırılması için muhalefet partilerine çağrı yapmasının ardından, gözler Ak Parti’de en fazla fezlekesi olan Şamil Tayyar’a çevrilmişti.

Şamil Tayyar’dan hodri meydan!
18-03-2016 11:31
Google News
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, dokunulmazlıkların kaldırılması için muhalefet partilerine çağrı yapmasının ardından, gözler Ak Parti’de en fazla fezlekesi olan Şamil Tayyar’a çevrilmişti. Tayyar, de Davutoğlu gibi “hodri meydan” diyerek, “Fezleke rekoru milletvekili olarak söylüyorum, dokunulmazlıklar hemen kaldırılsın” dedi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Sosyal medyadan dokunulmazlıkların kaldırılmasını değerlendiren Tayyar, Başbakan Davutoğlu’nun çıkışına destek verdi.

Ak Parti’de en fazla fezlekesi olan milletvekili durumundaki Tayyar, şu açıklamaları yaptı: Ak Parti’de fezleke rekoru 10 dosyayla bendeymiş. HDP’lilerin yargılanmasına vesile olmasından onur duyarım, dokunulmazlık hemen kaldırılsın Bu arada 3 fezlekemdeki şikayetçiler: Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Can Dündar. Terör örgütlerine güzelleme yapanlar bize tahammül edemedi.”


2011’de dokunulmazlığım kaldırılması için başvuru yaptım ama…



Fezlekeli 22 Ak Partili milletvekili arasında, 10 dosya ile Şamil Tayyar rekoru elinde bulunduruyor. Tayyar, “2011’de milletvekili seçildikten sonra dokunulmazlığımın kaldırılması için TBMM Başkanlığı’na başvurdum. Ama reddedildi. Yakın zamanda HDP’li milletvekillerinin dokunulmazlık dosyaları gündeme gelince, televizyon konuşmalarımda ben de dokunulmazlığımın kaldırılabileceğini ifade ettim. Meclis’in dokunulmazlığımı kaldırmasından büyük heyecan ve onur duyarım” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?