USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Şamil Tayyar "Muhalefet palavra siyaseti yapıyor."

AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Şamil Tayyar ve Canan Candemir Çelik, esnafı ziyaret ederek, 7 Haziran 2015 genel seçimleri için destek istedi.

Şamil Tayyar "Muhalefet palavra siyaseti yapıyor."
14-05-2015 19:07
Google News
AK Parti Milletvekili adayları Şamil Tayyar, Canan Candemir Çelik ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte esnafın iş yerlerini tek tek gezerek, kendilerini tanıtıp, esnaflarla bir süre sohbet ettiler. AK Parti Milletvekili adayları, 7 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak, daha iyi bir Türkiye için esnaflardan dua ve destek talebinde bulundu. Esnafların yoğun ilgisiyle karşılanan milletvekili adayları, Kayacık mahallesini gezdikten sonra çeşitli bölgelerde seçim çalışmalarını sürdürdü. 

“Palavra siyaseti yapıyorlar”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, muhalefetin palavra siyaseti yaptığını belirtti. Yaklaşan genel seçim öncesinde muhalefetin medya üzerinden yaptığı psikolojik algının sahada kırıldığına dikkati çekerek, “Gaziantep’in her bölgesinde, seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. 20-25 gün önce muhalefetin medyada yakaladığı o psikolojik üstünlüğün sahada kırıldığını ve ivmenin döndüğünü görüyoruz. Kamuoyu Palavra siyasetinde yarışan muhalefetin, o gayri ciddi vaatlerinin hiç birini ciddiye almıyor. Ben inanıyorum ki Adalet ve Kalkınma Partisi tek başına iktidara gelecek ve kaldığı yerden yola devam edecektir. Şahinbey bölgesi Gaziantep’te bize en yoğun destek veren bölgelerimizden birisi bunda belediye başkanımızın da çok ciddi rolü var. Bu gün AK Parti yüzde 50 bantlarında dolaşıyorsa bunda yerel yönetimlerin çok büyük etkisi var. Biz milletvekilleri sahada rahat dolaşa biliyorsak bunda yerel yönetimlerin büyük etkisi var. Dolayısıyla Gaziantep 7 Hazirandan sonra 2002 yılından buyana AK Partiye nasıl güçlü destek verdiyse bu desteğini artırarak yoluna devam edecektir. Yine bunda emeği geçen teşkilat mensuplarımıza yerel yönetimlerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“MUHALEFETİN BOŞ VAATLARİNE KANMAYIN”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Canan Candemir Çelik, vatandaşları uyararak muhalefetin boş vaatlerine kanmamalarını söyledi.

Yaklaşan genel seçim öncesinde vatandaşlarla bire bir görüşen Gaziantep Ak Parti Milletvekili adayı Canan Candemir Çelik, “Gaziantep’in 9 ilçesinde, Merkezde, köylerimizi, mahallelerimizi, pazarlarımızı, esnafımızı adım adım geziyoruz. İl, İlçe, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, Kadın Kolları Gençlik kolları teşkilatlarımızla birlikte sahadayız. Seçim sürecinin çok yoğun olduğu bir atmosferi yaşıyoruz. Seçim sürecinde tüm partilerde sahada ve alandalar. Bu sayede muhalefet partilerinin ne kadar popülist seçim çalışmaları gerçekleştirdiğini de görüyoruz. Ancak sahayı bire bir yaşayan ve havayı teneffüs eden insanlar olarak bu seçimde de şunları söylemek mümkün. Ne söylenirse söylensin nasıl algı operasyonu yapılmaya çalışılırsa çalışılsın, sandıkta milletimiz son sözü söyleyecek ve sandıklar en güzel anket sonucunu verecek. Biz vatandaşımızın çok büyük bir teveccühü ile karşılanıyoruz bu teveccühün sandıklara da yansıyacağını düşünüyoruz. Güçlü annelerle güçlü kadınlarla durmak yok yola devam diyoruz” dedi.

“ONLARIN VAATLERİ, BİZİM HAYALLERİMİZ GERÇEKLEŞTİREMEYECEK KADAR ZAYIF”

AK Parti’li Candemir, muhalefetin boş vaatlerde bulunduğuna dikkati çekerek, “Onların vaatleri, bizim hayallerimiz gerçekleştiremeyecek kadar zayıf ve basit. Bu popülist politikalarını biz çok gördük. Türkiye seksenli doksanlı yılları çok gördü çok yaşadı. 13 yıllık AK Parti iktidarlığı süresince ekonomideki güven istikrar süreci bugün güçlü bir Türkiye’yi ortaya çıkardı. Bizim hedefimiz daha güçlü bir Türkiye olması yönünde. Tabi hazinede para var. Ancak muhalefet kendilerine 4 yılık bir hedef belirleye biliyor. Ancak Türkiye’nin 4 yıllara değil. Daha uzun süreli olan 2023, 2071 projelerine ihtiyaç var. Bu vizyon da AK Parti iktidarında ve AK Parti kadrolarında var. Milletimizde bunun bilincinde ve biz milletimizin ferasetine güveniyoruz. 7 Haziran 2015 tarihinde de sandık en güzel anket sonuçlarını verecek” dedi.

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?