USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Şamil Tayyar canımız ciğerimiz

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Şamil Tayyar’ın Ak Parti’den Gaziantep’ten yeniden aday gösterilmesini istemediği dedikodulara tepki gösterdi. Konukoğlu, “ Şamil Tayyar, benim çok sevdiğim bir arkadaşım. Canımız, ciğerimiz. Bu çirkin dedikoduları kim çıkarıyor. Gaziantep’in Şamil Tayyar’a, ihtiyacı var. Buradan yeniden aday gösterilmesini istiyorum” dedi.

Şamil Tayyar canımız ciğerimiz
24-02-2015 11:42
Google News
Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Şamil Tayyar hakkında çıkan dedikodulara tepki gösterdi.  Tayyar’ın yeniden Gaziantep’ten aday gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Abdulkadir Konukoğlu, Şamil Tayyar’ın yeniden Gaziantep’ten aday gösterilmesini istemediği, iddialarına çok kızdı. Bu dedikodulara prim verilmemesi gerektiğini ifade eden Konukoğlu, Şamil Tayyar’ı da telefonla arayarak, bu dedikodulara inanmaması gerektiğini ve kendisini sevdiğini söylediğini kaydetti.

TAYYAR CANIMIZ CİĞERİMİZ

Konukoğlu, bu dedikoduların hangi maksatlarla çıkarıldığını anlamadığını belirterek, şunları söyledi: “ Şamil Tayyar memleketimizin çocuğu… Canımız ciğerimiz, arkadaşımız… Bu dedikoduyu çıkaranlar neden söylüyor bilmiyorum. Ama seçim zamanında böyle yalan haberler çok yayılır. Bence Şamil Tayyar Gaziantep’e lazım bir arkadaşımız. Çıkan dedikodular, yalan ve ciddiye almamak gerek.”

Abdulkadir Konukoğlu, Şamil Tayyar ile çok iyi arkadaş olduklarının altını çizerek, “Ben milletvekili değilim ki, yerinde gözüm olsun. Niye böyle şeyler söyleyeyim. Hem biz arkadaşız.“ dedi.

TAYYAR GAZİANTEP’TEN ADAY OLMALI VE BEN DESTEKLERİM

Abdulkadir Konukoğlu, çıkan dedikodulardan en başta kendisinin çok rahatsız olduğunu ve Şamil Tayyar’ı telefonla arayarak bu rahatsızlığını ilettiğini söyledi.

Konukoğlu; “Şamil Tayyar Bey’e telefon açtım. Böyle yalanlar çıkıyor, sakın bunlara inanma dedim. Kendisi de bizi sevmeyen aramızı açmaya çalışan insanlar bunu yaymıştır. Biz kardeşiz, aramızda her hangi problem olmaz dedi.. Ben de aynı şeyi söylüyorum. Biz kardeşiz. Arkadaşız. Hiçbir zaman aramızda sorun olmaz. Çünkü hakikaten ben kendisini çok seviyorum.  İslahiye cami ve İmam Hatip Lisesi yaptırıyorıuz Şamil Tayyar ile birlikte Gaziantep ile İslahiye’yi daha çok yakınlaştırmak için çalışıyoruz. İKendilerini sevmesek saymasak bunları niye yapayım” şeklinde konuştu.

Konukoğlu,  sağın solun dedikodularının hiç önemi olmadığını vurgulayarak, “ Biz arkadaşız, Gaziantep’ten tekrar aday olmasını isteriz ve kendisine de destek de veririz. Çünkü Şamil Tayyar Gaziantep’e lazım bir milletvekili. Gaziantep’in ona ihtiyacı var. Gaziantep’in sözünü çekinmeden ve korkmadan söyleyen birisi” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?