USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şahin ve Yüksel’den Halfeti ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesi’ni ziyaret etti. Yüksel ve Şahin, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’la bir araya geldi.

Şahin ve Yüksel’den Halfeti ziyareti
22-07-2018 14:55
Google News
Mehmet Saiz Kirazoğlu’nun da ziyaretine eşlik ettiği Başkan Şahin, Halfeti’de yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Albayrak’dan bilgi aldı.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ziyaretle ilgili yaptığı açıklama da ziyaretin çok anlamlı olduğunu belirterek, Fırat’ın iki yakasındaki turizmi bütüncül bir şekilde ele aldıklarını söyledi.

Albayrak, ziyarette Zeugma, Çekem Köyü, Eski Halfeti ile Rumkale ve Savaşan Köyü ile alakalı Şanlıurfa ve Şanlıurfa’nın rekabetten ziyade iş birliği içinde olmasının önemine değinildiğini de belirtti.

Toplantı da ayrıca turizmle ilgili yapılacak çalışmalarda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket edileceğinin de altı çizildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, ziyarette iki kentin kardeş şehir olduğunu belirterek, belediyecilik anlamında kısa sürede yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Şeref Albayrak’ı tebrik etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?