USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Sağlık Çalışanlarına Yönelik Yapılan Terör Saldırılarına Kınama

Gaziantep Tabip Odası Başkanı Dr. Hamza Ağca, artan terör olaylarına ve özellikle de sağlık çalışanlarına ve ambulanslara yönelik gerçekleştirilen terör saldırılarına ilişkin bazı açıklamalarda bulundu.

Sağlık Çalışanlarına Yönelik Yapılan Terör Saldırılarına Kınama
19-08-2015 15:21
Google News
Ağca, yaptığı yazılı açıklamada, Erzurum’da olan kaçırma ve İstanbul’da olan saldırıların Güneydoğu’da bazı yerleşim yerlerinde de tekrarlandığını basından öğrendiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu: ‘’ Her türlü savaşa, çatışmaya, kan dökmeye insan sağlığı adına, yaşam adına  karşı durmaya çalışıyoruz. Ancak şu da bilinsin ki her türlü çatışma ortamında sağlık çalışanlarının, sağlık araçlarının ve tesislerinin korunması esastır. Sağlık çalışanlarına, tesislerine saldırılamaz!

Toplum sağlığına hizmet etmek üzere, ülkemizin dört bir yanında, hiç bir ayrım yapmaksızın gece gündüz görev yapan sağlık çalışanlarının güvenliği, sağlık hizmetlerinin sürekliliği için en önemli faktördür. Şiddet, kaçırılma, tehdit, can güvenliği eksikliği altında nitelikli bir sağlık hizmeti verilmesi mümkün değildir.

Saldırıya uğrayan sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu gibi olayların tekrar yaşanmaması için tüm yetkilileri sorumlu davranmaya çağırıyoruz.’’
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?