USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sağlık çalışanlarına 200 bin maske hediye edildi

Türkiye medikal tekstil sektörünün lideri Baymed, 14 Mart Tıp Bayramı gününde, sağlık çalışanlarına 200 bin adet virüsü yok eden antiviral maske dağıttı.

Sağlık çalışanlarına 200 bin maske hediye edildi
15-03-2021 15:07
Google News
Koronavirüse karşı yeni, etkili ve çözüm odaklı ürünlerin ortaya çıkarılmasına öncülük yapan Baymed, sadece cerrahi maskeler ile değil, tek kullanımlık steril ve non steril cerrahi önlükler, steril cerrahi örtüler, aksesuarlar ve steril cerrahi setlerini de içeren geniş ürün gamı ile pandemi sürecine uluslararası boyutta destek için üretime devam ediyor. 
Sağlık çalışanlarına bu özel gümde destek olmak amacı ile Gaziantep Üniversitesi’nde düzenlenen etkinliğe, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Belgin Alaşehirli, Tesisin sahibi Hasan Gürkan Bayram ve sağlık çalışanları katıldı. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan sağlık çalışanlarına ve öğrencilere anti viral özelliği olan ve virüsü kısa sürede yok eden maske hediye etti. 14 Mart Tıp Bayramı'nda sağlıkçılara destek olmak için yapılan destekte sağlık çalışanlarına toplam 200 bin adet maske dağıtıldı.


Sağlık çalışanlarına bu özel günde destek olmak amacı ile virüsü 5 dakikada yok eden antiviral maske hediye ettiklerini ifade eden Hasan Gürkan Bayram, " 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Gaziantep Üniversitemizi ziyaret ettik. Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren tüm sağlık çalışanlarımıza öğrencilerimize hem bu anlamlı günlerini tebrik ederek, antiviral kumaştan ürettiğimiz maskelerden hediye ettik. Bizde elimizden geldiği kadar firma olarak medikal tekstil ürünleriyle sağlık çalışanlarına destek olmaya çalışıyoruz. Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren sağlık çalışanlarına ve öğrencilerine bugün yaklaşık 200 bin adet antivral maske dağıttık. Üretmiş olduğumuz maskemizin antiviral özelliği bulunmaktadır. Normal cerrahi maskelerden farklı olarak üzerinde bulunan özel bir kaplama ile maskeye bulaşan virüsleri 5 dakikan başlayarak 4 saate kadarlık bir süre zarfında virüslerin tamamını öldürüyor. Normal bir maskeden farkı, virüs öldürücü kabiliyetinden dolayı daha iyi bir koruma sağlayacağına inanıyoruz" dedi.


Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, sağlık çalışanları için düşünülen bu destek için firmaya teşekkür ederek, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı
 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?