USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Royal Halı Genel Müdürü’nün istifası ile ilgili Naksan’dan açıklama geldi

TMSF’ye devredilen Naksan Holding bünyesindeki Royal Halı’da çıkan yolsuzluk iddiaları üzerine Genel Müdür Adnan Kılıçoğlu görevden alındı. Görevden alındığını öğrenen Kılıçoğlu’nun istifa ettiği öğrenildi. Naksan Holding ise konuya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Royal Halı Genel Müdürü’nün istifası ile ilgili Naksan’dan açıklama geldi
08-02-2017 16:35
Google News
FETÖ Soruşturması kapsamı tarafından el konulan ve TMSF’ye devredilen Royal Halı’da yolsuzluk iddiası üzerine Genel Müdür Adnan Kılıçoğlu görevden alındı.

Edinilen bilgiye göre; Nakıboğlu ailesi, Royal Halı’nın deposunda 20 milyon lira değerinde halı çalındığı iddiasıyla şikayette bulundu. Nakıboğlu ailesinin şikayeti üzerine Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yolsuzluk iddiaları üzerine TMSF, kayyuma devredildikten sonra Genel Müdürlüğe atanan Adnan Kılıçoğlu’nu görevden aldı.

TMSF tarafından görevden alındığı haberi üzerine Genel Müdür Adnan Kılıçoğlu’nun istifasını verdiği öğrenildi.

Bilindiği gibi FETÖ Soruşturması kapsamında Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Nakıboğlu ve Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı tutuklanmıştı. Naksan Holding ve Royal Halı’ya el konularak TMSF’ye devredilmiş ve kayyum atanmıştı.

NAKSAN’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Naksan Holding konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklama şu ifadelere yer verdi:

 "15 Temmuz darbe girişiminin ardından TMSF’ye devrolan Royal Halı’da göreve gerilen Adnan Kılıçoğlu, kişisel sebeplerden dolayı istifa etmiştir. Naksan Holding Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada,  “Adnan Kılıçoğlu kişisel nedenler göstererek şirketimizdeki görevinden kendi hür iradesiyle istifa ettiğini bizlere iletti.  Bizde istifasını kabul ettik. Bu konu ile ilgili yapılan maksatlı haberlerle kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini üzülerek görmekteyiz. Konunun aslı açıkladığımız gibidir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?