USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Rober Hatemo babasının cenazesinde gözyaşlarına hakim olamadı

Rober Hatemo'nun babası Şahin Hatemo hayatını kaybetmişti. Ölüm haberiyle yıkılan Rober Hatemo cenazede zor anlar yaşadı. Ünlü şarkıcı cenaze sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Rober Hatemo babasının cenazesinde gözyaşlarına hakim olamadı
28-03-2022 18:18
Google News

Rober Hatemo babasının kaybetmenin acısıyla yıkıldı. Aldığı üzücü haberle yıkılan ünlü sanatçı haberi "Gitti, adımı veren gitti, adamlığımı veren gitti, ömrümün bir yarısı saatini bana bıraktı da kendi gitti. Babam gitti..." diyerek ölüm haberini duyurmuştu.

Şahin Hatemo için bugün saat 14.00'te Bakırköy Surp Asdvadzadzin Ermeni Kilisesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Şahin Hatemo'nun yakınları katıldı. Taziyeleri kabul eden Rober Hatemo tören boyunca gözyaşı döktü. İlahilerin okunduğu törenin ardından cenaze son yolculuğuna uğurlandı.

BABASI BU MESLEĞİ YAPMASINI İSTEMEMİŞTİ

Rober Hatemo bir açıklamasında şunları söylemişti: "Bir gün ben de dedemle Aksaray’da bir otele gittim, şarkı söyledim. Oranın yetkilisi aradı, 'Müşteriler seni istiyor, çok beğendiler.’ dedi. Babam da istemiyor, onun mesleğini yapmamı istiyordu. Kuyumcuydu kendisi, onu da yaptım tabi ama ben babamı dinlemedim. Dedemle kaçıp, gittim şarkı söylemeye. Müzikle, sosyal hayatla alakalı bir şeyler öğreten kişi dedem oldu."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?