USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Rektör Gür’den soruşturma iddiasına ’var ama yok’ açıklaması!

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, kendisi ve bazı yöneticiler hakkında YÖK tarafından FETÖ soruşturması açıldığı iddialarına ilginç bir yanıt verdi.

Rektör Gür’den soruşturma iddiasına ’var ama yok’ açıklaması!
11-05-2017 23:10
Google News
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ve bazı yöneticiler hakkında FETÖ soruşturması açıldığı iddiası gündeme adeta bomba gibi düştü. 

Rektör Gür, kendisi ve bazı yöneticiler hakkında soruşturma açıldığı iddialarına ilginç bir yanıt verdi. Rektör’ün iddiaya ilişkin yaptığı açıklama kafaları karıştırdı.

SORUŞTURMA VAR AMA YOK!

Rektör Gür, yaptığı açıklamada soruşturma yerine ’denetim’ diyerek, “Bazı kasıtlı çevrelerce, Yükseköğretim Denetleme Kurulu’nun tüm üniversitelerde olduğu gibi YÖK adına üniversitemizi, bağlı birimlerini, öğretim elemanlarını ve bunların faaliyetlerini gözetim ve denetim altında bulundurma faaliyetine yönelik olarak yapmış olduğu rutin denetlemeyi şahsıma karşı açılan bir soruşturma olarak haber yapmışlardır” ifadelerini kullandı.

Rektör Gür, ’rutin denetleme’ ifadesini kullansa da son KHK’lardan sonra üniversiteden bazı akademisyenlerin ihraç edilmesiyle gözler Gaziantep Üniversitesi’ne çevrilmişti. Çünkü ihraç edilen akademisyenlerin arasında, rektörlük seçiminde Prof. Dr. Ali Gür’e rakip olan isimler de vardı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?