USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Rektör Ali Gür hakkında ’FETÖ imamı’ iddiası!

GAÜN rektörlüğüne atandığından bu yana FETÖ’cü olduğu iddia edilen Prof. Dr. Ali Gür hakkında en somut belge ortaya çıktı. Gizli tanık Dünya, savcılığa verdiği ifadede Ali Gür’ün tıp imamı ve sohbet hocası olduğunu itiraf etti. Belgeyi ortaya çıkaran ise yine Şamil Tayyar oldu.

Rektör Ali Gür hakkında ’FETÖ imamı’ iddiası!
27-01-2017 11:45
Google News
Gaziantep Üniversitesi’nde gün geçmiyor ki yeni bir skandal patlak vermesin. GAÜN Hastanesi Başhekimi Murat Taner Gülşen’in FETÖ kitaplarıyla yakalandığının belgesinin ortaya çıkmasının üzerinden bir gün geçmeden, yeni bir belge daha ortaya çıktı. Yeni skandal belgesi ise çok daha ses getirici. GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’ün, FETÖ’nün imamı olduğu gizli tanık ifadesiyle netleşti. Gizli tanık Dünya, savcılık ifadesinde Ali Gür hakkında inanılmaz itiraflarda bulundu.

HEP GÜNDEMDE

15 Temmuz darbe girişiminin ardından atanan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’ün, FETÖ bağlantısı sürekli konuşuldu. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gür’ün FETÖ’cü olduğunu defalarca açıklamasına rağmen, ne YÖK’ü, ne de Cumhuriyet savcılarını harekete geçiremedi. Her iki kurum da, Gür ile ilgili iddialara kayıtsız kalırken, gündeme düşen son belge Gür’ü koltuğundan edebilir. FETÖ operasyonlarında en büyük dayanak haline gelen gizli tanık ifadeleri arasında, Ali Gür ile ilgili şok bölümler ortaya çıktı. Gizli tanık Dünya’ya göre Ali Gür, FETÖ’nün tıp imamı ve sohbet hocası.

SAVCILIKTA İTİRAF ETTİ

Gizli Tanık Dünya, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’na FETÖ yapılanması ile ilgili çok önemli bilgiler verdi. Gizli tanık, ifadesinde Ali Gür’ün FETÖ’nün tıp imamı ve sohbet hocası olduğunu belirterek, “Ali Gür, 2012 seçimlerinde hizmetteki arkadaşlarına ‘Yavuz beyin yanında yer alacağım. Benim ifşa olmamam gerekiyor’ demiştir. Kendisi hizmette aktif olarak görev yapan tıp imamı ve sohbet hocalığı yapan önemli birisidir” dedi.

TAYYAR ORTAYA ÇIKARDI

’"

Gaziantep ve GAÜN gündemine bomba gibi düşen gizli tanık Dünya’nın ifadelerini  Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ortaya çıkardı. İfadelerin bir kısmını kamuoyu ile paylaşan Tayyar, “ Gizli tanık Dünya, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Ali Gür için tıp imamı ve sohbet hocası dedi. Ses yok. Savcılıkta koruyan FETÖ’cü kim?” dedi.

’"

KİMLER KORUYOR

Tayyar, sosyal medyadan verdiği mesajlarda HSYK’ya açık çağrı yaptı. Tayyar, “ Ey HSYK! Ankara başta olmak üzere FETÖ’nün belini kıran başsavcıları görevden alırken, FETÖ’nün korunduğu Gaziantep’te neden kör ve sağırsın İbadet kısmına dokunup ticaret kısmına teğet geçen, ihanet kısmını koruyan bir anlayış varken kimse FETÖ ile mücadeleden söz etmesin” ifadelerini kullandı.

Mehmet Demir / Pusula
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?