USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

PKK, esir aldığı Gaziantepli askerin görüntüleri yayımladı

Terör örgütü PKK ile aynı çizgide olduğu bilinen Fırat Haber Ajansı’nda (ANF) esir alınan askerlerin görüntüleri yayımlandı. Görüntülerde, Gaziantepli asker Müslüm Altıntaş da bulunuyor.

PKK, esir aldığı Gaziantepli askerin görüntüleri yayımladı
08-07-2016 16:51
Google News
Acemi birliğini tamamladıktan sonra, memleketine izne dönen Asker Müslüm Altıntaş, 2 Ekim’de izinden askerlik yeri olan Erzincan’a giderken, Tunceli’nin Pülümür ilçesinde yolu kesilip, kaçırılmıştı. 

Terör örgütü PKK ile aynı çizgide olduğu bilinen Fırat Haber Ajansı’nda esir alınan askerlerin görüntüleri yayımlandı. Görüntülerde, Gaziantepli asker Müslüm Altıntaş da bulunuyor.

Müslüm Altıntaş’ın dedikleri şöyle: “Askerliğimi er olarak yaparken tutuklandım. Anne-baba, bayramınız mübarek olsun. Dışarıda ne ile karşı karşıyasınız bilmiyorum, kimlerle iletişim kuruyorsunuz. Kimler sizinle ilgileniyor bilmiyorum ama elinizden geleni yaptığınızı biliyorum fakat artık gerekli yerlere sesinizi duyursanız daha iyi olur. Burada hepinizi çok özlüyorum. Yanınızda olmak ve bayramı da sizinle beraber geçirmek isterdim. Ama ne yazık ki şimdi buradayım. Şu an ülkede bir savaş var. Bu iş nereye kadar gider bilmiyorum ama şimdilik bir süre daha buradayım. Biliyorum ki burada olmama hepiniz benden daha fazla üzülüyorsunuz. Şimdilik benim için üzülmenize gerek yok. Ülkede var olan savaştan dolayı bir süre daha burada olmamız gerekiyor. Elbet bir gün yanınıza geleceğim ondan emin olun, eskisi gibi tekrardan yanınıza sağ salim geleceğim. Tekrardan bayramınızı kutluyorum.”

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?