USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

PENTEX’DE SANKO DAMGASI

Sanko Tekstil, Gaziantep’te düzenlenen ‘’4. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX)’’nda stant açtı.

PENTEX’DE SANKO DAMGASI
20-02-2015 13:57
Google News
Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarın açılış törenine katılan Gaziantep Vali Vekili Adil Nas, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak ve diğer protokol üyeleri, Sanko Tekstil standını gezdiler.

Fuara ev sahipliği yapan Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun da eşlik ettiği ziyaret sırasında, Vali Vekili Nas ve beraberindekiler, Sanko Tekstil standında yer alan ürünleri dikkatle inceleyerek, yetkililerden bilgi aldılar.

Sektörün en önde gelen firmalarından olan Sanko Tekstil, fuarda açtığı stantla yine ziyaretçilerinin en uğrak yeri oldu.

 

SAĞLIK HİZMETİ

 

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi de PENTEX’te stand açtı. Stantta ziyaretçilere hastanenin hizmetlerine ilişkin bilgiler verilerek, dileyen katılımcıların tansiyon ve kan şeker ölçümü de yapılıyor.

GSO destekleriyle Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen PENTEX Fuarı, 22 Şubat tarihine kadar sürecek.

 

SANKO TEKSTİL

 

Sanko Tekstil tesislerine ulaşan pamuklar 111 yıllık tecrübe, üstün kalite anlayışı ve modern teknolojiyle ipliğe dönüşüyor. 500 bin iğlik üretim kapasitesi ve ürün çeşitliliğiyle alanında lider olan Sanko Tekstil, bu özellikleriyle Türkiye’nin en büyük, dünyanın da sayılı iplik üreticileri arasında yer alıyor.

Örmede, 400’e yakın makinası ile Türkiye’deki en büyük üretim kapasitesine sahip olan Sanko Tekstil, dokumada yıllık 250 milyon metre denim üretim kapasitesi ile dünyanın sayılı tesislerindendir. Sanko Havlu tesisleri ise yılda 5.000 ton havlu – bornoz üretim kapasitesi ile sektörün önemli aktörlerinden birisidir.

 

ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ

 

Sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen ve dünya standartlarında hizmet verilen hastanede, acil servis, biyokimya, patoloji ve klinik mikrobiyoloji laboratuvarları, radyoloji, nükleer tıp, kardiyovasküler cerrahi, organ nakli merkezi, nefroloji, genel cerrahi, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi, dahiliye, gastroenteroloji, endokronoloji, kulak burun boğaz, pediatri, kardiyoloji, göğüs hastalıkları, üroloji, ortopedi ve travmatoloji, enfeksiyon hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, plastik rekonstrüktif cerrahi, göz hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, nöroloji, psikiyatri, göğüs cerrahisi, dermatoloji ve üremeye yardımcı tedavi merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?