USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Papara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri'ne ödül üstüne ödül

Kullanıcılarına finansal anlamda çözümler sunarak işlemlerini kolay, hızlı ve basit bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlayan Papara 2020 yılında girişimcilik adına birçok ödüle layık görüldü.

Papara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri'ne ödül üstüne ödül
30-01-2021 13:56
Google News

Türkiye'de finansı, dijital ile birleştirerek hem yeni çözümler hem de kolaylıklar sunan Papara, 2020 yılında Endeavor girişimi seçildi. Dünyanın en prestijli girişim ağlarından olan Endeavour'un düzenlediği panelde, Türkiye'den seçilen tek aday olurken sonrasında 6 Endeavor girişiminden biri Papara oldu. Bu konuda Papara'nın CEO'su Ahmed Faruk Karslı, “Finansal işlemlerden herkesin eşit bir şekilde faydalanmasını sağlama ve nakitsiz bir topluma dönüşme yolunda yaptığımız çalışmalarımız ile Endeavor girişimi seçildik. Tüm bu başarılarımız ve çalışmalarımız ile büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz” yorumlarında bulundu.

Endeavor girişimi seçilmenin yanı sıra Papara, 2020 yılında en çok indirilen ve en yüksek skora sahip olan uygulaması oldu. KMPG ve H2 Ventures tarafından yayınlanan Global Fintech 100 Listesinde yer aldı. Bu yıl düzenlenen Webrazzi ödüllerinde ve ayrıca PSM ve VISA tarafından ‘Yılın Girişimi' olarak seçildi. Google'ın düzenlediği YouTube Ads Leaderboard'da ise ‘Finansal Özgürlükle tanış; Papara' videosu, en iyi performanslı video seçildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?