USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Pamukkale'de sonbahar yoğunluğu

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde arazi alan, termal suları ve zamanı zenginliğiyle dikkati çekici Pamukkale'de ecnebi turistler sonbahar da kesafet oluşturdu.

Pamukkale'de sonbahar yoğunluğu
23-09-2021 12:38
Google News

Beyaz Cennet yerine da tanıdık ve UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde toprak meydan biricik güzelliğiyle Pamukkale'de sonbahar yoğunluğu yaşanıyor. Pamukkale'yi değerlendirmek düşüncesince kilometrelerce uzaklıktan mevrut domestik ve ecnebi turistler, şifalı termal suyun oluşturduğu travertenleri ve çevresindeki antika kentleri geziyor. Tarihi antika şehrin antre kapılarında çokluk gerçekleştiren turistler, dört sezon sıcaklığı 36 aşama bulunan antika suyun ortamında yürümenin tadını çıkarıyor. Bazı turistler ise travertenler üstünde örtüsüz ayakla seyir yapmış olup cep telefonlarıyla foto ve videoteyp çekiyor.

"Pamukkale aşırı güzel"
Denizli'yi aşırı beğendiğini ve turistlerin şimdi müşterek tomar bulunduğunu tamlayan Selin Uzuner, "Çocuklar buraya gelmiş şekilde eğlenip yüzüyorlar. Çok dobra toprak ve ego burayı çek beğendim. Şimdi Denizli'ye gidice ve Pamukkale aşırı güzel. Turistlik toprak ve Kleopatra Havuzu mevcut orada aşırı güzel. Çok müşterek tomar turistle tanışıklık olanağı oldu. Dillerimi geliştirdim" dedi. Pamukkale'nin müşterek aşırı yerini gezdiğini kail Nur Derin, travertenleri aşırı beğendiğini anlatım ederek, "Pamukkale'ye gezmeye geldik, aşırı dobra yer. Tiyatroya gittik, müzeleri gezdik ve son şekilde buradayız.

Atilla Özer-Eren Elyesa Polat

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?