USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Özel güvenlik personeline eğitim

Gaziantep’te özel güvenlik personeline yönelik eğitim semineri düzenlendi. Gaziantep’te özel güvenlik şirketinde çalışan 5 bin 810 özel güvenlik görevlisine eğitim verilmeye başlandı.

Özel güvenlik personeline eğitim
06-03-2018 11:08
Google News
Gaziantep’te özel güvenlik personeline yönelik eğitim semineri düzenlendi. Gaziantep’te özel güvenlik şirketinde çalışan 5 bin 810 özel güvenlik görevlisine eğitim verilmeye başlandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatı üzerine, ülke genelinde özel güvenlik görevlilerine hizmet sunduğu birimin özelliğine göre görevi başında bilgi, beceri, tecrübe ve sunulan güvenlik hizmetlerinin kalitesinin artırılmasına yönelik eğitim veriliyor.

 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda, ülke genelinde görev yapan özel güvenlik personelinin bilgi, beceri, tecrübe ve sunulan güvenlik hizmeti kalitesinin arttırılması amacıyla eğitim seminerleri düzenlendiği bildirildi.

 

EĞİTİMLER ŞKM’DE BAŞLADI

 

Bu kapsamda Gaziantep’te görev yapan özel güvenlik görevlilerine yönelik eğitim seminerlerine başlandığı belirtildi. Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’nde eğitim çalışmasında, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında görevli polis başmüfettişleri ile Afet ve Acil Durum Yönetim Müdürlüğü yetkilileri tarafından temel hak ve hürriyetlerin korunması, mevzuat bilgilerinin ve iletişim becerilerinin arttırılması, aidiyet duygularının geliştirilmesi ile özel güvenlik hizmetlerinin iyileştirilmesi amacıyla ’etkili iletişim’, ’genel kollukla ilişkiler’, ’güvenlik tedbirleri’ ve ’özel güvenlik hukuku ve kişi hakları’ konularında bilgiler veriliyor.

 

EMNİYETTEN YAZILI AÇIKLAMA

 

Konu hakkında yazılı açıklama yapan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü şu ifadelere yer verdi: “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’ nun talimatları doğrultusunda; Ülkemiz genelinde görev yapan özel güvenlik görevlilerine görevleri sırasında daha duyarlı ve disiplinli görev yapmaları, bilgi, beceri ve tecrübe kazandırılmaları ile sunulan güvenlik hizmetinin kalitesinin artırılması amacıyla "Etkili İletişim,  Genel Kollukla İlişkiler ve Aidiyet Duygusunun Geliştirilmesi, Güvenlik Tedbirleri ve Özel Güvenlik Hukuku" konularında İlimiz genelinde görev yapan 5 bin 810 Özel Güvenlik görevlisine Eğitim Planlaması yapılmış olup; Polis Başmüfettişlerince Gaziantep İl Merkezinde bulunan Özel Güvenlik personeline verilen eğitimlere 05 Mart 2018 günü itibarıyla Şehitkâmil Kültür Merkezinde başlanmıştır.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?