USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Özdemirbey Caddesi’nin altyapısı GASKİ tarafından yeniliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren GASKİ Genel Müdürlüğü, yeni yaşam alanı oluşturulan Özdemirbey Caddesinde eskiyen boruları yeniliyor.

Özdemirbey Caddesi’nin altyapısı GASKİ tarafından yeniliyor
28-12-2017 15:43
Google News
Geçmişi 30 yıla dayanan ve sık sık arızalanan boruların kayıp-kaçağa neden olduğunu tespit eden GASKİ Genel Müdürlüğü, arızalar nedeniyle su kesintisi yapmak zorunda kalıyordu. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmayı hedefleyen GASKİ yetkilileri, ömrünü tamamlayan vanaların su kaybına neden olmaya başlaması nedeniyle altyapı çalışması başlattı.

Çalışma kapsamında Özdemirbey Caddesinde 2 adet 400 mm çaplı vana, 2 adet 300 mm çaplı vana, 2 adet 200 mm çaplı vana, 2 adet 150 mm çaplı vana, 2 adet hat sonu körtapa, 5 adet ek çalışması ile bin 200 metre yeni boru değişimi yaptı.

Çalışmanın tamamlanması ile birlikte kaybolan suyun önüne geçileceğini ifade eden GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, daha iyi bir organizasyon ağı kurulduğunu, yeni yapılacak asfaltın arızalarla hasar görmesinin önleneceğini, ömrünü tamamlayan boru ve vanaların yeni arıza ve su kayıplarına neden olması engellediklerini belirtti. Özdemirbey Caddesinde 30 yıllık malzemelerin yıpranması sonucu oluşan arızadan dolayı su kesintilerinin önüne geçilerek olası vatandaş mağduriyetlerini önleyeceklerini aktaran Sönmezler, bölge halkının daha iyi altyapı hizmeti alması için çalışmalarını devam edeceğini kaydetti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?