USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ÖZBAY: 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MUAZZAM BİR DİRİLİŞ ÖRNEĞİDİR

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay Çanakkale Zaferinin yıl dönümü ile ilgili bir açıklama yaptı.

ÖZBAY: 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MUAZZAM BİR DİRİLİŞ ÖRNEĞİDİR
16-03-2018 13:40
Google News
Özbay 18 Mart Çanakkale Zaferi ile birlikte milletimiz muazzam bir diriliş örneği sergilediğini vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti:

 

Türk ve Dünya tarihinde çok önemli bir yere sahip olan 18 Mart Çanakkale Zaferi; siyasi ve ekonomik değişimlerin rotasını oluşturmakla birlikte M. Kemal ATATÜRK’ün ve Türk ulusunun tüm dünyada tanınmasını sağlamıştır. Bir azmin göstergesi olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ile birlikte milletimiz muazzam bir diriliş örneği sergileyerek tarihe destansı bir başarı kazandırmıştır. Bu zafer ile Türk milletinin adı tarihe şan ve şerefle geçmiş, elde edilen başarı sonucunda bir milletin haysiyeti ve şerefi kurtarılırken inançla birlikte elde edilen askeri başarı da tüm milletlere örnek olmuştur.

 

103. Yılını kutladığımız Çanakkale Zaferi milletimiz için hala önemini korumaktadır.Bu vesileyle; zafere ulaşarak vatanı ve bayrağı için kanlarını feda eden, bağımsız bir ülkede ekonomik ve siyasi yönden dış güçlere bağlı olmadan yaşayabilmemizi sağlayan, Türk milletinin gücünü tüm dünyaya gösteren başta M. Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?