USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Otobüste ani firen nedeniyle düşüp ağır yaralanan kadın konuştu

Beylikdüzü'nde işten çıkıp eve gitmek için kullandığı otobüste düşüp kafası kırılan ve omzundan çatlaklar oluşan kadın yaşadığı dehşet anlarını anlatarak, “Agresif şekilde aracı sürüyordu, kimsenin ekmeğiyle oynamak istemiyorum. Şikayetçiyim” dedi.

Otobüste ani firen nedeniyle düşüp ağır yaralanan kadın konuştu
27-02-2021 13:31
Google News

Olay, geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü'nde bir otobüsün içerisinde meydana gelmişti. Müzeyyen Mogul isimli kadın işten çıkıp eve gitmek için bindiği halk otobüsten inmek için ‘duracak' düğmesine basmış ayağa kalkıp durağı beklediği esnada ise şoförün ani firen yapmasıyla düşmüştü. Düşerken kafasını koltuk altındaki demire buran kadının kafasında kırık ve omzundan çatlaklar oluştu. Vücudunda morluklar da bulunan Mogul, polise giderek durumdan şikayetçi oldu.

Ayağa kalktım ve birden bire uçtuğumu gördüm

Yaşadığı dehşet anlarını anlatan Mogul, “Sürücü daha duraktan itibaren binemeden yürüyordu. Agresif bir şekilde arabayı sürüyordu. Ben oturduktan ve iyice yerimi belli ettikten sonra Haramidere'de ben butona bastım. Tam durağa gelecektim 2 saniye kalmıştı zaten durağa gelmemize de ayağa kalktım ve birden bire uçtuğumu gördüm. Kendimi iyice tutmuştu ona rağmen ayaklarım havaya kalktı ben gerisini hatırlamıyorum ambulansta gözümü açtım konuşmuşum ama hatırlamıyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?