USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

OTELCİLİK SEKTÖRÜ GAZİANTEP’TE BULUŞTU

Gaziantep’te Mete Akcan’ın başkanlığa seçilmesiyle daha aktif bir yapıya bürünen Güneydoğu Anadolu Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (GATOD), Türkiye genelinde en büyük örgütlü kuruluş olan Türkiye Otelciler Fedarasyonu(TUROFED)’i Gaziantep’te ağırladı. Yönetim Kurulu toplantısını Gaziantep’te gerçekleştiren TUROFED, GATOD’un Fedarasyona üyeliğini de kabul etti.

OTELCİLİK SEKTÖRÜ GAZİANTEP’TE BULUŞTU
06-05-2015 17:34
Google News
Divan Gaziantep Otel’de gerçekleşen ve 2 gün boyunca devam eden programında turizm ve otelcilik sektörünün Türkiye’nin dört bir tarafındaki temsilcileri buluştu. GATOD Başkanı Mete Akcan ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki toplantılarda, Turizm Eski Bakanı Abdulkadir Ateş ve halen Kültür ve turizm Bakan Yardımcılığını yapan Abdurahman Arıcı ve TUROFED Başkanı Osman Ayık ta hazır bulundu.

GATOD TUROFED’İN 14. BÖLGE DERNEĞİ OLDU

Gaziantep’teki toplantıda, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), GATOD’un üyeliğini kabul etti. GATOD, TÜROFED’in 14. bölge derneği oldu. GATOD Başkanı Mete Akcan ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma gerçekleştiren TÜROFED Başkanı Osman Ayık, “Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni temsil edecek olan GATOD’un kurulması bizi mutlu etti. TÜROFED’e katılım taleplerini memnuniyetle karşılayarak GATOD’u federasyonumuza kabul etmiş bulunmaktayız. Bundan sonra iyi bir işbirliği ile turizmin yaygınlaşması ve turizm bilincini oluşturmak için daha çok çalışacağız. TÜROFED olarak yanınızdayız. Sizlerle daha iyi hedeflere koşacağız” dedi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı da “Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Osman Ayık’ın dediği gibi Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin örgütlenmesi ve turizme dahil olması çok önemli bir konuydu. Bölgenin turizmde hak ettiği yere geleceğine inanıyorum. Hepinize turizme koyduğunuz katkı için teşekkür ediyorum. TÜROFED olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki arkadaşlarımıza her türlü yardıma hazırız. Tecrübelerimizi sizinle paylaşmak istiyoruz. GATOD’un 51 olan üye sayısını öncelikle 100’e sonrasında da 100’ün üzerine taşıması temenni ediyoruz. Turizmi yayma adına yapılan bu çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

GATOD Başkanı Mete Akcan da TÜROFED’e dahil olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Akçan, “Turizmde yürüyeceğimiz uzun bir yol var. Bunu da sizlerle yapmak istiyoruz. Bu birlikteliğin GATOD ve TÜROFED’e hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

SEKTÖR TEMSİLCİLERİ GAZİANTEP’TEKİ ÜYELER İLE BULUŞTU


2 gün boyunca devam eden toplantılar kapsamında, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen sektör temsilcileri, Gaziantep’teki üyeler ile akşam yemeğinde de bir araya gelerek tanışma imkanı buldu. Turizm Eski Bakanı ve Gaziantep Eski Milletvekili Abdulkadir Ateş’in de katıldığı yemekte, Mete Akcan GATOD’u tanıtan bir konuşma yaptı. Akcan, 26 Şubat 2015 tarihinde yaptıkları Genel Kurul ile GATOD yönetimini oluşturduklarını söyledi. 7 kişiden oluşan yönetim kurulu ve 51 üyesi ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde faaliyet göstereceklerini belirten Akcan, “TÜROFED Yönetim Kurulu’nu Gaziantep’te ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Turizm ailesinin en büyük ailesine katılmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederiz” dedi.

ABDÜLKADİR ATEŞ, “BİRLİKTE KUVVET DOĞAR”

Turizm eski Bakanı Abdülkadir Ateş ise yaptığı konuşmada, “Gaziantepli olarak sizlere hoşgeldiniz diyorum. Turizmcilerimize yeni ışıklar açmanızı diliyorum. Turizm bir aşk işidir. Bu aşkı kalbinde taşıyan insan turizmci olur. Birlikten kuvvet doğar. Bu birlikteliği sağlayan GATOD üyelerine ve yönetimine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, TUROFED Başkan Yardımcıları Ahmet Tok, Yavuz Torunoğulları, Mehmet İşler, Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Sili, Gülçin Güner, Tayyar Zaimoğlu, Halil Özyurt, Murat Toktaş, ÇUKTOB Başkanı Murat Demir ve Gaziantep’te faaliyet gösteren otel işletmecileri, yatırımcıları ve profesyonel yöneticileri hazır bulundu.

Toplantıda, TUROFED adına Mete Akcan’a plaketini Bakan Yardımcısı Abdurahman Arıcı verdi. GÜTOD Başkanı Mete Akcan da TUROFED Başkanı Osman Ayık’a hediye takdiminde bulundu.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?