USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Organize Sanayi Bölgesinde Silahlı Çatışma Çıktı.

"​Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) silahlı saldırı yaşandı. Bölge içinde yer alan sosyal tesisteki bir işyerine düzenlenen saldırıda 8 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi görevlendirildi. Mekanda büyük panik yaşandı. Esnaf iş yerlerine kapandı. "

Organize Sanayi Bölgesinde Silahlı Çatışma Çıktı.
14-05-2018 15:56
Google News
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB)  silahlı saldırı yaşandı. Bölge içinde yer alan sosyal tesisteki bir işyerine düzenlenen saldırıda 8 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi görevlendirildi. Mekanda büyük panik yaşandı. Esnaf iş yerlerine kapandı. 




SİLAHLAR PANİĞE SEBEP OLDU

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) silahlı saldırı gerçekleşti. İddiaya göre iki grup arasında silahlı kovalamaca yaşandı. 20 kişilik bir grubun sosyal tesislerde bir işyerine düzenlediği silahlı saldırıda 8 kişi yaralandı. Olayın çıkış sebebi araştırılıyor.

 

İddiaya göre alacak verecek meselesi nedeniyle 25-30 kişilik iki grup arabalarla gelip pompalı tüfekler ve tabancalarla karşılıklı ateş ederek ortalığı savaş alanına çevirdikleri iddia edildi. 

 

memohaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?