USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

ÖNCE SARAY SONRA ADAY

Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinden sonra Ak Parti Genel Merkezi’ne giderek, Gaziantep’ten milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptı.

ÖNCE SARAY SONRA ADAY
18-02-2015 13:22
Google News
Tayyar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü 

Ak Parti kulisleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tayyar’ı kabul etmesini “Durmak yok, yola devam olarak” yorumladı.

Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar, dün sabah Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanı Sarayı’nda kabul edildi. Erdoğan ve Tayyar arasında görüşmenin sıcak bir havada geçti öğrenildi. Tayyar, sabah yaptığı bu önemli görüşmeden sonra öğleden sonrada Ak Parti Genel Merkezi’ne geçerek, milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar, sürpriz bir şekilde dün sabah Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yapılan görüşmeyi Şamil Tayyar, twitter hesabından; “Beştepe Külliyesi’ndeki misafirperverlik ve güzel sohbet için sonsuz teşekkürler. Rabbim tüm kötülüklerden korusun” mesajı vererek, görüşme fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilen Tayyar, partide bazı milletvekilleri tarafından yapılan eleştiriler sonrasında gerçekleşmesi, kulislerde;” durmak yok, yol devam” olarak yorumlandı.

Bilindiği gibi Şamil Tayyar, 17-25 Aralık operasyonlarında tavrını net bir şekilde ortaya koyarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her daim yanında olduğu mesajı verdi. 4 Bakan’ın Yüce Divan’a gönderilmesi olaylarında da, sert açıklamalarda bulunmuş ve partide fire veren milletvekilleri için “ hain” demişti.

Tayyar’ın açıklamalarına parti içinde bazı isimler tepki göstererek, “haddini aşmak” ile suçlanmıştı.

Ak Parti kulislerinde, bu suçlamalar karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tayyar’ı kabul etmesi, yapılan eleştirilere bir cevap niteliği taşıdığı öne sürüldü. 

ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI

Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar, sabah yaptığı sürpriz ve önemli görüşmeden sonra bir sürpriz daha yaptı.

Tayyar, öğleden sonra Ak Parti Genel Merkezi’ne giderek, Gaziantep’ten milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Tayyar, adaylık başvuru belgesini yine twitter hesabından; 25.Dönem Gaziantep Milletvekilliği için adaylık başvurumuzu az önce yaptık, hayırlara vesile olur inşallah “ mesajı vererek okuyucularıyla paylaştı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?