USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Ökkeş Erdal Cömert Mega TV’yi Ziyaret Etti

Demokrat Parti Gaziantep İl Başkanı ve Demokrat Parti Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Ökkeş Erdal Cömert, Mega TV’yi ziyaret ederek partisinin seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ökkeş Erdal Cömert Mega TV’yi Ziyaret Etti
14-10-2015 11:55
Google News
Demokrat Parti Gaziantep İl Başkanı ve Demokrat Parti Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Ökkeş Erdal Cömert, 1 Kasım erken genel seçimleri öncesi daha çok, delege ve partiye kayıtlı üyeler ile ilgili çalışmalar yürüttüklerini belirterek şöyle devam etti: ‘’Cuma günü genel başkanımızın da katılımıyla bir yemekli organizasyonumuz var. Genel başkanımız ile beraber tüm partililerimizi de bir araya getirip inşallah Demokrat Parti’yi yeniden şahlandırarak tekrar iktidar yoluna gireriz.’’


‘MEVCUT İKTİDARA EN BÜYÜK ALTERNATİF BİZİZ’



Mevcut iktidar partisine en büyük alternatif parti olarak Demokrat Parti’yi gördüğünü ifade eden Cömert, Süleyman Demirel’in hala barajlar kralı olarak anıldığını vurguladı. Cömert, ‘’Rahmetli Süleyman Demirel’in bu memlekete yaptığı hizmetlerin ucu bucağı yoktur’’ dedi.

1 Kasım erken genel seçimleri ile ilgili ‘’7 Haziran seçimlerinden çok farklı farklı tablonun çıkacağını sanmıyorum. Koalisyon hükümetinin olacağı inancındayım’’ ifadelerini kullanan Demokrat Parti Gaziantep İl Başkanı ve Demokrat Parti Gaziantep 1. Sıra Milletvekili Adayı Ökkeş Erdal Cömert, şimdilik diğer partilerle değil, daha çok kendi partileri ile ilgilendiklerini belirtti.

Tacettin BORAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?