USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

NAKSAN’ın akıbeti ne olacak? Ya satılacak ya da…

FETÖ’nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, NAKSAN Holding de dahil Türkiye’nin dört bir yanında 200 şirket TMSF’ye devredildi. TMSF, faaliyette olan ve bilançosu iyi şirketleri satmayı, faaliyette olmayan ya da bilançosu kötü olan şirketleri ise tasfiye etmeyi planlıyor.

NAKSAN’ın akıbeti ne olacak? Ya satılacak ya da…
28-09-2016 11:11
Google News
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı sigorta Fonuna (TMSF) devredilen şirket sayısı 200’e ulaştı. Bunların arasında NAKSAN Holding de var. 

İYİ OLAN SATILACAK, KÖTÜ OLAN TASFİYE EDİLECEK

TMSF, devredilen şirketlerden faaliyette olan ve bilançosu iyi şirketleri satmayı, faaliyette olmayan ya da bilançosu kötü olan şirketleri ise tasfiye etmeyi planlıyor.

Satılan şirketlerden elde edilecek gelir, şirket sahibi ya da yöneticisi hakkında açılan dava sonuçlanıncaya kadar Fon bünyesindeki bir hesapta muhafaza edilecek. Satış geliri, mahkeme kararının ardından şirket sahibi ya da yöneticisinin suçlu bulunması halinde TMSF aracılığıyla Hazine’ye aktarılacak, suçsuz bulunması durumunda da şirket sahibine iade edilecek.

TMSF’ye devredilen NAKSAN Holding’in akıbeti ise merak konusu…
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?