USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Müftülük ile ilgili iddialara Valilik cevap verdi!..

Gaziantep İl Müftüsünün; Camilere toplanan yardım paraları ile makam otosu alındığı ve oda tadil ettirildiği iddialarını valilik kesin bir dille yalanladı, "iyilik hareketlerine karşı itibarsızlaştırma" olarak nitelendirdi.

Müftülük ile ilgili iddialara Valilik cevap verdi!..
18-08-2021 03:50
18-08-2021 03:58
Google News
Yerel ve ulusal bazı basın ve yayın organlarında yer alan; “Camilerden toplanan yardımlarla makam aracının alındığı ve özel makam odasının tefriş edildiğine” dair haberlerle ilgili olarak, "Müftü bey bu konuda bir açıklama yapacak mı? sorusuna Gaziantep Valiliği tarafından cevaplandırıldı.

Habrde yer alan iddaların asılsız olup kesinlikle gerçeği yansıtmadığına yer verilen yazılı açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

İYİ NİYET İLE İZAH EDİLEMEZ

"Söz konusu iddia, hayırsever halkımızın iyiliğe yönelik hassasiyetlerini zedelemeye ve müftülüğümüze karşı güven duygularını sarsmaya yönelik bir yaklaşım olup böyle bir iddia üretmek iyi niyetle izah edilemez.

KARALAMA KAMPANYASI

Söz konusu iddialar, Diyanet İşleri Başkanlığımızın özelde Gaziantep’te, genelde ise ülkemiz ve dünya çapında yürütmekte olduğu iyilik hareketine karşı itibarsızlaştırma ve olumsuz algı oluşturma girişimidir. Gerek kurumumuz gerekse Gaziantep kamuoyu bu karalama girişiminin farkındadır.

"İFTİRALAR, HİZMETİN ANLAMI VE ÖNEMİNE İŞRET EDİYOR"

Bu ve benzeri iftiralar, Müftülüğümüzün ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın; hayatımızın neşesi çocuklarımıza, geleceğimiz gençlerimize ve toplumun tüm kesimlerine yönelik yürüttüğü hizmetlerin ne kadar anlamlı ve önemli olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatmaktadır. Bu itibarla toplumun dini/manevi hayatını ihya ve inşa etmeye yönelik hizmetlerimiz, bundan sonraki süreçte de aynı aşk ve heyecanla devam edecektir.

Kurumumuzu yıpratmaya yönelik söz konusu iddia ve yalan haberlerle ilgili hukuki süreç başlatılmış olup sonuna kadar takip edilecektir"

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?