USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Misafir olduğu evde yeğenini vurdu

Gaziantep’te E.Y, uyuyan 19 yaşındaki yeğenine pompalı tüfekle ateş ederek kaçtı. Yeğen hayatını kaybederken, jandarma kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Misafir olduğu evde yeğenini vurdu
28-08-2017 13:47
Google News
İddiaya göre, Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Abdülhamithan Mahallesi Alyans sitesinde yaşayan E.Y, misafir olarak kaldığı evde gece yarısı yanında yatan yeğeni Murat Koska’ya pompalı tüfek ile ateş etti. Başından vurulan Murat Koska, olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayın ardından E.Y, elindeki pompalı tüfek ile kaçmak istedi. Tüfek sesine uyanan eniştesi A.K’ye de tüfeği doğrultarak tehdit ettiği iddia edilen E.Y, olay yerinden kaçmayı başardı.

İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen cinayet zanlısı E.Y’nin yakalanması için çalışma başlattı.

19 yaşındaki Murat Koska’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp kurumu’na kaldırıldı. Otopsi için kurum önünde bekleyen yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Defin ve otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından gencin cenazesi, defin edilmek üzere ailesine teslim edilecek.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?