USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Minik Zehra Nur’un katil zanlıları adliyeye sevk edildi

Gaziantep’te iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, sokakta annesinin yanında oyun oynayan 3 yaşındaki Zehra Nur göğsünden vurularak hayatını kaybetti. Olaya ilişkin 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Minik Zehra Nur’un katil zanlıları adliyeye sevk edildi
27-02-2017 13:07
Google News
Olay, bugün öğle saatlerinde Şahinbey ilçesi Esentepe Mahallesi 27 No’lu Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunan iki grup arasında kavga çıktı. Kısa sürede büyüyen kavgada av tüfeklerinin kullanılması sonucu sokakta annesinin yanında bulunan 3 yaşındaki Zehra Nur Gökdoğan göğsüne isabet eden saçmalarla yaralandı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulansla önce özel bir hastaneye daha sonra Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesine sevk edilen Gökdoğan acil serviste tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Zehra Nur Gökdoğan (3) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan, polis ekipleri olayla ilgili G.B., M.B., V.B., A.B., T.B. ve A.Ö. isimli 6 şahsı gözaltına aldı. Minik Zehranur’un cesedi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

’"

VALİLİK’TEN AÇIKLAMA GELDİ

Gaziantep Valiliği, olaya ilşkin şu açıklamayı yaptı:

"İlimiz Şahinbey İlçesi Esentepe mahallesinde 26.02.2017 tarihinde meydana gelen olayda tabanca ile ateş edilmesi sonucu 2014 doğumlu (Z.G) isimli çocuk hayati tehlike arz edecek şekilde yaralanmış olup kaldırıldığı hastanede aynı gün vefat etmiştir.

Aynı olayda (A.B) isimli şahıs ise kesici alet yaralanması sonucu hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.

Olayla ilgili yapılan çalışmalarda; şüphelilerden (V.B) ile (A.O) isimli şahısların 25.02.2017 tarihinde tartışarak kavga ettikleri 26.02.2017 tarihinde (A.O)’nun yakınlarıyla olay yerine geldiği ve bir gün önceki kavga nedeniyle tekrar kavga ettikleri, bu kavga esnasında (G.B.) adlı şahsın tabancayla ateş ettiği, o sırada sokaktaki bir bakkaldan alışveriş yapan ve olayla bağlantısı bulunmayan 2014 doğumlu (Z.G.) isimli kız çocuğunun yaralandığı, sevk edildiği Şehitkamil Devlet hastanesinde vefat ettiği anlaşılmıştır.

Olay yerinde (5) adet 9 mm kovan, olayda kullanılan suç aleti (1) adet ruhsatsız (H.S 9X19 SUB COMPACT) İbareli 9 mm tabanca ve tabancaya ait şarjör elde edilmiştir.

Olaya karıştıkları tespit edilen (A.B, G.B, M.B, V.B, T.B ve A.Ö) isimli şahıslar olaydan kısa süre sonra yakalanmış olup, tahkikatı devam etmektedir."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?