USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Minik Fikreti yaralayan şahıs tutuklandı!.

Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Çağdaş Mahallesi’nde arefe günü yaşanan olayda 12 yaşındaki Fikret Kısa isimli küçük çocuk kendisinden 5 yaş büyük bir şahıs tarafından bıçaklanmıştı. Küçük çocuğu bıçaklayan 17 yaşındaki M.A.B. ise savcılık tarafından serbest bırakılmıştı. Mega Haber’in gündeme getirdiği olay sonra M.A.B. tutuklandı.

Minik Fikreti yaralayan şahıs tutuklandı!.
28-08-2018 15:39
Google News
Arefe günü yaşanan olayda 12 yaşındaki Fikret Kısa isimli küçük çocuk kendisinden 5 yaş büyük olan M.A.B. tarafından bıçaklanmıştı. Fikret Kısa Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınırken M.A.B. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.

Aile isyan etmişti

Olayın ardından Mega Haber’e ulaşan küçük Fikret’in ailesi, çocuklarını yaralayan şahsın serbest bırakılmasına isyan etmişti. Minik çocuğun babası Uğur Kısa,  M.A.B.’nin oğlunu öldürmek istediğini öne süren Kısa, kendilerine bayramın zehir olduğunu söylemişti. 

Tutuklandı!

Mega Haber’in olayı gündeme getirmesinin ardından savcılığın M.A.B. hakkında tekrar tutuklama emri verdiği ve emniyet güçlerinin işlemi gerçekleştirdiği öğrenildi. Minik Fikret’in ailesi ise bu haber üzerine "Adalet geç de olsa yerini buldu" dedi.

’"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?