USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milletvekili Yüksel taburcu oldu...

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, Gaziantep-Şanlıurfa karayolunda geçirdiği kazadan 5 gün sonra taburcu oldu.

Milletvekili Yüksel taburcu oldu...
17-08-2016 11:32
Google News
12 Ağustos’ta Gaziantep-Şanlıurfa karayolunda kaza geçiren ve Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, kazadan 5 gün sonra taburcu oldu. Yüksel’in sağlık durumumunun iyi olduğu bildirildi.

Gaziantep’ten Şanlıurfa’ya giden ve içerisinde Milletvekili Yüksel’in de bulunduğu Mustafa Kurt idaresindeki 27 U 0400 plakalı otomobil, Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun 35. kilometresindeki Kocatepe mevkisinde aniden önüne çıkan Mustafa Kemal Çolak idaresindeki 27 L 5170 plakalı kamyonetle çarpışmıştı.

Kazada, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki taziye ziyaretine giden milletvekili Yüksel’in yanı sıra şoförü Mustafa Kurt, araçta bulunan Orhan Kılıç ve İsmet Karaduman ile kamyonet sürücüsü Mustafa Kemal Çolak yaralanmıştı.

 Gaziantep Milletvekili Yüksel, kazadan 5 gün sonra taburcu oldu. Diğer yaralıların da sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?