USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Milletvekili Erdoğan: 16 Mayıs, tarihi bir gün olacak

Ak Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, 16 Mayıs Pazartesi günü TBMM’da dokunulmazlıkların gündeme alınarak, terör örgütüne destek verenlerin adalet önüne çıkarılmasının sağlanacağını ifade etti.

Milletvekili Erdoğan: 16 Mayıs, tarihi bir gün olacak
11-05-2016 11:34
Google News
Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) tarafından Şahinbey Belediyesi Kongre Merkezinde düzenlenen ’'İş Ahlakının Yaygınlaştırılmasında İş Dünyası, Üniversiteler ve Sivil Toplumun Rolü" konulu panele Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, MÜSİAD Başkanı Mehmet Çelenk İle çok sayıda davetli katıldı. Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneğinin MÜSİAD’ın kardeş derneği olduğunu belirten Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, derneğin Türkiye’de olduğu gibi dünyanın bir çok yerinde de hızla yayıldığını ifade ederek, derneğin de önemsediği iş ahlakına vurgu yaptı. Son dönemlerde artan terör olaylarını da değerlendiren Erdoğan terör örgütlerinin dış mihrakların taşeronu olduğunu kaydetti.Türkiye’ye yönelik yürütülen her türlü saldırının üstesinde gelineceğini ifade ederek Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen bombalı araç saldırısını da kınadı.


GAZİANTEP’TEKİ BOMBALI SALDIRI EMNİYETE YÖNELİKTİR



Erdoğan, Gaziantep’te 3 polisin şehit edildiği ve bombalı araçla gerçekleştirilen saldırının Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne yönelik yapıldığını kaydetti. Saldırı sonrası Gaziantepli vatandaşların teröre karşı kenetlendiğinin altını da çizen Erdoğan, “Doğu’daki Kürt kardeşlerimiz hiçbir zaman teröre prim vermedi, baş kaldıranlara boyun eğmedi. Kürtlerin lideri olduğunu söyleyenlerin de dokunulmazlık dosyalarını 16 Mayıs’ta dokunulmazlık yasasıyla önlerine koyacağız. Bu ülke üzerine suç işleyenlerin yüce mahkeme önünde hesap vermelerini sağlayacağız" dedi.

’"

Milletvekili Erdoğan, "Ben burada İGİAD’a teşekkür ederek, bu tür faaliyetleri yaygınlaştırmalarını temenni ediyorum" diye konuştu. 


"GÜZEL AHLAK HER ŞEYİN BAŞARISIDIR"



Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneğinin çalışmalarını ve yapılanmasını takdirle izlediklerini belirterek, İş Ahlakının Yaygınlaştırılmasında İş Dünyası, Üniversiteler ve Sivil Toplumun Rolü konulu paneline ev sahibi yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Tahmazoğlu, “Terörden hiç kimse endişe duymasın. Gaziantep kurtuluş savaşında dışarıdan yardım almadan başta Şahinbey, Şehitkamil Karayılan olmak üzere 6317 şehit verdi. Başta İngilizler sonra da Fransızlara teslim olmadı. Türkiye Büyük Millet Meclisinden gazilik ünvanı alan tek şehir. Şunu unutmayalım ki Gaziantep gazi olur, şehit olur ama teröre asla teslim olmaz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Gaziantep ensar bir şehirdir. Gelene kucak açmıştır. Gaziantep hızla büyüyor. Şahinbey ilçemizde Türkiye’nin üç katı hızla büyüyor. Göçe karşı bizim ilçemizin nüfusu 870 bin 429 kişidir, 200 binden fazla da Suriyeli misafirimiz var. Bir milyon yüz bin kişiye ev sahipliği yapan Türkiye’nin en büyük ilçesiyiz. 69 ilden daha büyük bir nüfusumuz var. Sanayisiyle, kardeşliğiyle, dostluğuyla büyümeye devam ediyoruz. Bugün ev sahipliği yaptığımız dernek önemli bir değeri taşıyor. Ahlak çok önemli bir değer. Ahlak olmazsa hiçbir şey olmaz, yaptığınız işin hiçbir değeri olmaz. Sadece iş için değil ahlak işimize, çocuğumuza, ailemize büyüklerimize, arkadaşlarımıza, topluma en önemlisi Rabbimize karşı çok önemli" dedi.


"GAZİANTEP TERÖRE ASLA PRİM VERMEZ"



Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği Başkanı Ayhan Karahan’da derneğin kuruluşundan itibaren günümüze kadar geçirdiği süreçler ve oluşumlar hakkında bilgi verdi. Gaziantep’te 1 Mayıs’ta Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin değerlendirme de yapan Ayhan Karahan, Gaziantep’in teröre asla boyun eğmeyeceğini sözlerine ekledi. İş ahlakı konusunda bilgi ve politika üreten kuruluşların sayısının azlığına dikkat çeken Karahan, iş ahlakı konusunda yol gösterecek ve vizyon olabilecek sivil toplum kuruluşları ile üniversite iş birliğine her zamankinden çok ihtiyaç olduğunu vurguladı. Ayhan Karahan, iş ahlakı üzerine düzenlenen programların yaygınlaştırılması gerektiğini de kaydetti. İGİAD Başkanı Karahan, Erdoğan ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na panel anısına plaket verdi. 

Panele katılan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Saffet Köse, Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Erdoğmuş, Ziylan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ziylan ve İGİAD Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinçel de konuyla ilgili görüşlerini açıkladı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?