USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

MHP’Lİ ORHAN: “İŞÇİ VE EMEKLİ BİZİMLE GÜLECEK”

MHP Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Ertuğrul Tolga Orhan, vatandaşın geçim sıkıntısında olduğunu buna tek çarenin ise MHP olacağını söyledi.

MHP’Lİ ORHAN: “İŞÇİ VE EMEKLİ BİZİMLE GÜLECEK”
11-05-2015 15:13
Google News
Emekli ve işçilerin durumunun MHP iktidarıyla değişeceğinin müjdesini veren Milletvekili Adayı Avukat Ertuğrul Tolga Orhan, “Enflasyon oranına değil hayat standartlarına göre maaş artışı yapacağız" dedi.

MHP’li Orhan, dar gelirli vatandaşların yanı sıra açlık sınırında maaş alan işçi, emekli, dul ve yetimlerin en çok karşılaştığı sorunları değerlendirdi. Çok sayıda işçi, emekli, dul ve yetimin yanı sıra pek çok vatandaşın kendilerine ihtiyaçlarını ilettiklerini ifade eden Tolga Orhan, “AKP hükümeti, halkın ekonomik sıkıntılarını tartışmaktan kaçınmaktadır. İşçi ve emekli maaşlarına enflasyon değil tüketim kalıplarına göre, en önemlisi hayat standardına göre zam yapılmalıdır. Vatandaşlarımız bizi iktidara ulaştırdığın da görecekler ki, MHP olarak her zaman işçinin ve emeklinin yanında yer alacağız”

“VATANDAŞIN UMUDU MHP”

MHP Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Ertuğrul Tolga Orhan işçi ve emeklilerin MHP iktidarında gülmeye başlayacağını ifade etti. Orhan konuşmasında, işçi ve emeklinin umudunun MHP olduğunu söyleyerek “İşçi ve emeklilerimiz evinin geçimini karşılayamıyor. Bırakın tatile gitmeyi pazara bile gidemiyor. Yaşadıklarını bizlerle paylaşarak bir umut arıyor. Allah’ın izniyle MHP iktidarıyla 700 bin yeni istihdam sağlayacağız. Emekli aylıklarında sosyal güvenlik destek primi kesilmeyecektir. Asgari ücreti net 1400 TL yapacağız. Emeklilere ise mart ve eylül aylarında yılda iki kez 1400 TL ikramiye vererek onların bu sorunlarını çözmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?