USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

MHP’li Demir, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

MHP Gaziantep Milletvekili adayı Ejder Demir, seçim gezileri sırasında halkın sevgi seliyle karşılaşıyor. Demir’e büyük ilgi gösteren vatandaşlar, “1 Kasım’da oyumuz MHP’ye vereceğiz” diyorlar. Ejder Demir, “MHP, 1 Kasım’da kurtuluşun adresi olacak” dedi.

MHP’li Demir, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
18-10-2015 11:34
Google News
MHP Gaziantep Milletvekili adayı Ejder Demir, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde açtığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde güne start veren Demir, ardından sahaya inerek vatandaşlarla birebir görüşmeler yapıyor. Gündüzleri ağırlıklı olarak esnaf gezileri ve STK ziyaretlerine ağırlık veren Demir, günün kalan kısmında ise kahve toplantıları başta olmak üzere ev ziyaretleri, birebir görüşmeler gerçekleştiriyor.


Herkese ulaşacağız



Seçim gününe kadar Gaziantep’te her noktaya ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Demir, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Demir, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederken, 1 Kasım’da Türkiye’nin MHP iktidarıyla şaha kalkacağını açıkladı. 


Gaziantep Şahlanacak, Türkiye kurtulacak 



Seçim sloganı olarak Gaziantep şahlanacak, Türkiye kurtulacak dediklerini ifade eden Demir, “ Dış politikadaki basiretsiz ve etkisiz siyaset ile günlük bile değerlendirilemeyen iç politika ve terör belasıyla harmanlanmış, gelişi güzel siyasetle yönetilen cennet vatanımızın içinde bulunduğu durum hepimizin malumu. Bu noktada Necip Gaziantepliler’e soruyorum: Dini kullananları alaşağı etmek için, ülkeyi günbe gün felakete sürükleyenleri devirmek için, teröristle el ele verip ülkeyi bölmeye çalışanları indirmek için neyi bekliyorsunuz? Bu güzel vatanımızı beraber el ele gönül gönüle refaha ulaştırmak için kahraman Şahinbey’in, Şehitkamil’in, Karayılan’ın evlatları neyi bekliyor?” dedi.


Daha ne kadar sabredeceksiniz?



Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: Kıymetli Gaziantepliler size bunları reva gören, hergün söylem değiştiren, tek düşünceleri kendi çıkarları olan bu insanlara daha ne kadar sabredeceksiniz? Siz bu güzel vatanımızda bunları yaşamaya layık mısınız? Bu soruları size bağrınızdan kopmuş bir Anadolu çocuğu, bir Gaziantepli olarak soruyorum. Geçmişi kahramanlıklarla dolu olan değerli Gaziantepliler, ben sizden yalnızca oy istemiyorum, Ülkemizin geleceğini yeniden inşa etmek için, güzel ülkemizi böldürmemek için, mutlu huzurlu ve güvenle yaşamak için, sanayi şehr­i Gaziantep’imizi layık olduğu yere taşımak

için güvence istiyorum, dua istiyorum, destek istiyorum. Sizden gelen, sizden gelecek olan herşey başımız üstüne diyor ve yineliyorum. 1 Kasım’da kurtuluşun adresi, Milliyetçi Hareket Partisi’dir.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?