USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

MHP Milletvekili Adayı Ejder Demir: 24 Haziran’da rekor kıracağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Ejder Demir, Mega TV’de yayınlanan Seçime Doğru programına konuk oldu. Ejder Demir, 24 Haziran seçimlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “MHP olarak 24 Haziran’da rekor kıracağız” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Ejder Demir: 24 Haziran’da rekor kıracağız
13-06-2018 15:50
Google News
Seçim çalışmalarında bütün Gaziantep’e yayıldıklarını belirten MHP Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Ejder Demir, sahadan yoğun bir ilgi aldıklarını söyledi. Bu ilgiden dolayı daha fazla çalıştıklarını kaydeden Demir, “İnşallah bu teveccühe, sevgiye, saygıya layık oluruz. Temennimiz de şu, Allah bizi Gaziantep halkının sevgisine, saygısına, bu yoğun teveccühüne layık etmeyecekse o makamları da bize nasip etmesin” dedi.



"REKOR KIRACAĞIZ"

"24 Haziran’da rekor kıracağız" diyen Ejder Demir, “24 Haziran seçimlerinin sürpriz partisi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Gaziantep’te de MHP olarak bugüne kadar aldığımız oy oranından daha fazla bir oy alarak tarihi bir rekor kıracağımızı düşünüyorum. Çünkü Gaziantep halkının inanılmaz sevgi, saygı ve teveccühü var. Bizler de inşallah ona layık oluruz. Ben bu sevgi ve teveccühün sandığa yansıyacağını düşünüyorum. MHP olarak tarihi bir oy oranına ulaşacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.



"ÜLKENİN GELECEĞİ GENÇLERİN OMZUNDA"

Demir, özellikle gençlerden aldıkları yoğun ilgiye de değindi. Bu ilginin boşa çıkmaması için var güçleriyle çalıştıklarının altını çizen Demir, “Ben Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabe’sini kendime düstur edinmiş bir siyasetçi olarak bu ülkenin geleceğinin gençlerin omzunda olduğunu düşünen bir siyasetçiyim. Onun için de gençleri çok seviyorum. Gençlerden de inanılmaz bir şekilde sevgi alıyoruz. Biz de onları çok seviyoruz. Tekrarla diyorum ki Allah bizi onların sevgisine layık etsin. Pırıl pırıl gençlerimiz var. Vizyon sahibi, kendini yetiştiren gençlerimize sahip çıkacağız ki onlar bu ülkenin geleceğine sahip çıksın” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?