USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Arif Melek’ten Fatma Şahin’e destek; “Fatma Şahin kuşmu, hangi tarafa uçsun.”

Ülkücü Arif Melek, kar yağışı sonrası yaptığı çalışmalarından dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e destek mesajı yayınladı.

Arif Melek’ten Fatma Şahin’e destek; “Fatma Şahin kuşmu, hangi tarafa uçsun.”
22-01-2022 20:21
22-01-2022 21:10
GAZİANTEP
Google News
İş adamı ve ülkücü  Arif Melek, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ Doğrusu bu nasıl bakarsanız öyle görürsünüz.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin sınıfta kalmamıştır. Bu memlekette sınıfta kalması gereken herhangi birileri var ise; hepimiz olmalıyız, Millet olmazsa devlet olmaz, devlet olmazsa millet olmaz .bu afet toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. Çünkü bu bir afettir. Afet gibi gözüksede rahmettir. Rahmeti bilmeyenlere yazık ki; Kar doğanın örtüsüdür, mikrobun düşmanıdır, toprağa insana sudur...Yüce Allah'ın vermiş olduğu rahmeti ,bereketi, bir fırsat bilerek ,bir kadın yönetici üzerinden  siyasi ahlaka yakışmayan davranışlarda bulunan ve yapısı bozuk olanlaradır sözüm. O kadın idareciki yüzlerce erkeğin yaptığı işi tek başına yapandır. Gecenin bir saatinde yerinde müdahale için sahada değilmiydi , Sayın Fatma ŞAHİN bir kadındır, annedir... sizleride dünyaya getirenin bir anne olduğunu unutmayın. Karayolları Devlet Su İşleri ve özel kepçe şirketleri, inşaat şirketleri olanlar ; niye herkes kepçesini alıp da;  valiliğin, belediye binasının önüne gelmedi? Fatma Şahin kuş mu hangi tarafa uçsun . Gün birlik olma günü değilmiydi.
Yazacağımız çok şeyler var ama... Zaman Sabır en büyük ilaçtır...
Kur'an:"Allah yolunda infak edin. Kendi ellerinizle kendinizi tehlikeye atmayın. İyilik yapın. Kuşkusuz ki Allah, iyilik yapanları sever."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?