USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

MHP Gaziantep’te görev dağılımı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep teşkilatında bir süre önce Karkamış, Araban, İslâhiye ve Nurdağı ilçelerinde yeni MHP ilçe başkanları görevlerine başladı. MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan yeni ilçe başkanlarını kamuoyuna tanıttı.

MHP Gaziantep’te görev dağılımı
06-10-2016 19:10
Google News
Karkamış, Araban, İslâhiye ve Nurdağı ilçelerimizde bayrak yarışı var Yeni başkanları kamuoyuna tanıtan Taşdoğan uzun süredir MHP içerisinde yer alan başkanların yeni görevlerinde başarılar diledi.

Seçimin yapıldığı ilçelerde ilçe başkanlığına getirilen isimler: MHP Karkamış İlçe Başkanlığına: Mehmet Seydi Yılmaz, MHP Araban İlçe Başkanlığına: İskender Göl, MHP İslâhiye İlçe Başkanlığına: Metin Şentürk, MHP Nurdağı İlçe Başkanlığına: Orhan Yılmaz

ORHAN YILMAZ: ÇOK ABARTILDI

Geçtiğimiz hafta Nurdağı ilçesinde aralarında anlaşmazlık olan Kaymakam Seyfullah Ordueri ile Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır arasında bir kavga yaşanmıştı. Yaşanan kavga ile açıklamalarda bulunan MHP Nurdağı İlçe Başkanı Orhan Yılmaz, “Olay kamuoyuna aktarıldığı kadar büyük bir olay değildi. Yöneticiler arasında bu tür ufak kırgınlıklar olabilir. Yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir tartışmaydı. İnşallah Nurdağı ilçemiz bir daha bu tür vakalarla kamuoyu önüne çıkmayacaktır” dedi.

Yaşanan olaydan sonra Kaymakam Seyfullah Ordueri Gaziantep Valiliği’nde Vali Yardımcılığı’na atanmıştı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?