USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Mesafeler Eğitime engel değil!

Haydar Aliyev İlkokulu'nda 4-J sınıfı öğrencileri öğretmenleri Gözde Türkmen öncülüğünde "Sıra bende!" diyor. Gaziantep Şahinbey Haydar Aliyev İlkokulu'nda 4-J sınıfı öğrencileri öğretmenleri Gözde Türkmen öncülüğünde uzaktan eğitimle ”Sıra bende!" eğitim her yerde diyerek mesafelerin eğitime engel olamayacağını belirtiyor.

Mesafeler Eğitime engel değil!
18-01-2021 01:13
Google News

Bu nedenle “Sıra bende!" projesiyle farkındalık yaratan 4-j sınıfı ve öğretmeni Gözde Türkmen diğer öğretmen ve öğrencilere de öncü oluyor.

Gaziantep Şahinbey Haydar Aliyev İlkokulu öğretmeni Gözde Türkmen Uzaktan  Eğitimle  öğrencileriyle birlikte örnek bir proje üzerinde çalışıyor.

Öğretmen Gözde Türkmen projeyle ilgili şu ifadelere yer veriyor:
“Öğrencilerimle  birlikte "Sıra Bende " adlı e Twinning projesinde  yer almaktayız. Projemizin amacı öğrencilerimize sosyal, çevresel, kültürel etkinlikler yardımıyla özerklik, öz güven, iletişim ve etkili konuşma becerileri ve çevre farkındalığı kazandırmaktır.Uzaktan eğitim sürecini farklı etkinliklerle zenginleştirerek öğrenmenin ve gelişimin sadece okulda değil, her yerde olabileceğini göstermek ana hedefimizdir. Pandemi sürecinde öğrencilerimin keşfederek öğrenmeye devam ediyor olması en büyük mutluluğum oldu.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?