USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Mehmet Erdoğan 15 Temmuz sonrası işgal planını anlattı

Gaziantep’te işadamları ile iftar yemeğinde buluşan Ak parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi olmadığını, işgal girişimi olduğunu savundu. O gece bir harita ele geçirdiğini belirten Erdoğan, haritada gösterilen işgal planını ve o gece plan çerçevesinde yaşananları anlattı.

Mehmet Erdoğan 15 Temmuz sonrası işgal planını anlattı
09-06-2018 15:38
Google News
"Şii İran ve Sünni Türkiye"


İslam Alemi’nde 2 güçlü devlet kaldığını bunlardan birinin Türkiye diğerinin ise İran olduğunu söyleyen milletvekili Erdoğan, "Eğer hakikaten Tayyip Erdoğan’ı devirmeyi başarırsalar, daha önce de başarsaydılar da Türkiye devrildi. Türkiye devrilirse, İslam alemi devrilirdi. İslam dünyasına bakın manda durumuna düşmemiş neredeyse lider kalmadı. Bakın 2 güçlü ülke kaldı biri Şii İran ve Sünni Türkiye" diye konuştu.

"15 temmuz’dan sonraki Türkiye haritası yayınlandı

Milletvekili Erdoğan, 15 Temmuz gecesi yaşananların darbe girişimi olmadığını belirterek, o gecinin bir işgal girişimi olduğunu savundu. CIA’ye bağlı bir starteji kurulu tarafından 15 Temmuz sonraki Türkiye haritasının yayınlandığını belirten Erdoğan, haritada Türkiye’nin bölünmüş bir şekilde yer aldığını ifade etti. Mehmet Erdoğan, "15 Temmuz darbe girişimi falan değildi. 15 Temmuz doğrudan doğruya bir işgal girişimiydi.Bunu biz söylemiyoruz. Amerika’nın CIA’ye bağlı bir strateji kuruluşu var. Bu Stratfor kuruluşu ‘15 Temmuz günü darbe nasılsa gerçekleşti işgal planı uyguluyoruz’ diye haritayı yayınladılar. O haritayı 16 Temmuz günü Stratfordun sayfasından aldım ve kendi twitter hesabımda paylaştım. Bu haritayı Berlin Sanayi Odası, Türk Alman sanayi Odası’nda, Fransa’da Paris’te Meclislerinde bu haritayı dağıttım. Moğalistan Parlamentosu’nda da bu haritayı dağıttı. Bu harita Türkiye haritasıydı altında ise, 15 Temmuz’dan sonraki Türkiye yazıyordu" ifadalerine yer verdi.

İşte haritaya göre Türkiye

Erdoğan, haritaya göre türkiye’nin 15 Temmuz sonrasında alacağı şekli anlatarak, "İstanbul’da metropolitan bir şehir devleti kurmuşlar. Metropolitan şehir devletlerini ise dünyada kardinaller yönetir. Yani adamlar 1453’ü unutmamışlar. Bu hartada tekrar İstanbul’u oraya taşıyıp Ayasofya’yı da dini merkezleri haline getirmek istiyorlar. Bu haritada İki, Doğu ve Güneyoğu’da bir PKK devleti. Üçüncüsü Ağrı’da ve Van bölgesinde bir ermeni devleti. Yine bu haritada Yunanistan’a İzmir’i vermişler. Özellikle Ege’de Alanya ve Fethiye bölgesinde indirilmiş askerler var. Darbeden bir iki gün önce İngiliz Askerleri Güney Kıbrıs’a inmişti. O askerler Ege’de" dedi

İşgal planının hayata geçirilmesi

15 Temmuz Darbe girişiminin hemen ardından yapılacak olan işgal girişimi ile ilgili planı da anlatan Erdoğan, "Bunlar Türkiye’yi bu şekle nasıl getirecekler. Onun da planını yapmışlar. Cerablus DEAŞ’in elindeydi. Hemen yan tarafında PYD vardı, Afrin’e doğru PKK ve PYD vardı. 7 bin PKK ve PYD, sabaha kadar bekledi. Karkamışlılara sorun, çoğu sabaha kadar gördü onları. Öbür tarafta İran sınırında Haşdi Şabi diye Şii milisler, sabaha kadar beklediler. Darbe başarılı olsaydı, hepsi Türkiye’ye giriyordu. Göstermelik olarak, bunlar birbirleri ile çatışacaktı. arkasından, NATO ‘Türkiye benim müttefik’ diyerek, ülkeye girecek Çekiç Gücü içeriye sokacak, Türkiye parçalanacaktı" diye konuştu
Konuşmaların ardından ise iftar programı sona erdi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?