USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Medya dünyasını sarsan ölüm! Ünlü radyocu ve gazeteci motosiklet kazasında can verdi

Onur-Air Kurumsal İletişim Direktörü, gazeteci-radyocu Rauf Kemal Gerz’den acı haber geldi.

Medya dünyasını sarsan ölüm! Ünlü radyocu ve gazeteci motosiklet kazasında can verdi
04-04-2022 19:59
Google News

Ünlü gazeteci ve radyocu 56 yaşındaki Rauf Kemal Gerz, İstanbul Sultangazi’de motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kaza TEM Otoyolu Sultangazi mevkiinde öğle saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre ünlü radyocu ve gazeteci Rauf Kemal Gerz motosikletiyle seyir halinde bulunduğu sırada solundaki otomobilin çarpmasıyla bariyerlere vurdu. Gerz olay yerinde can verirken, otomobil sürücüsü Yüksel Çalkam ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

MOTOSİKLET TUTKUNUYDU

Sıkça doğa sporları ile uğraşan Gerz'in tam bir motosiklet tutkunuydu ve motosikletiyle Avusturya, Almanya, Romanya, Macaristan, Makedonya, Hırvatistan, Bosna Hersek ve Karadağ'a teker döndürmüştü. Günaydın, Hürriyet, Akşam Gazetesi ve NTV Radyo'da yıllarca görev yapan Gerz, her pazartesi Kafa Radyo'da Sırası Gelmişken isimli program sunuyordu.

SON PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Rauf Kemal Gerz’in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım da ortaya çıktı. Mayıs 2019’da kaleme aldığı şiirİ paylaşan Gerz’in ölümle ilgili sözleri dikkat çekti.

“Sanma ki öldüm ben.

Kendime döndüm ben.

Keşke, keşke; bir sen, bir ben…

Olsun; seviyorsan sevgilim; üzülme, döndüm ben.”

Bu gönderiyi Instagram'da gör Rauf Gerz (@rauf.gerz)'in paylaştığı bir gönderi

RAUF KEMAL GERZ KİMDİR?

Rauf Gerz 1966’da İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesinde Türkoloji, Anadolu Üniversitesinde İşletme eğitimi aldı.1984 yılında Son Havadis Gazetesi’nde muhabir olarak gazeteciliğe başladı. 1987 yılında Günaydın Gazetesi’ne polis adliye muhabiri olarak geçti. 1988’de havacılıktan sorumlu muhabir olarak Atatürk Havalimanı’nda görev almaya başladı. 1991-2000 yılları arasında Hürriyet Gazetesi’nin Havaalanı muhabiri olarak çalıştı. 2000 yılında aktif gazeteciliği bırakarak Sabiha Gökçen Havalimanı’nın kurucu ekibinde yönetici olarak görev aldı. Bu görevinin yanında 2002-2006 yılları arasında Akşam Gazetesi’ne haftalık havacılık ve motosiklet sayfaları hazırlamaya başladı.

2004 yılında Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ayrılarak Onur Havayolları’nın Kurumsal İletişim Direktörü oldu. Aynı zamanda 2006-2008 yılları arasında Forum Diplomatik Gazetesi’nde politika ve ekonomi alanında köşe yazarlığı yaptı. 2008 yılından itibaren 2012’ye kadar NTV Radyo’da OnAir isimli haftalık havacılık sohbet-bilgilendirme programını Oğuz Otay’la birlikte sundu. Bu arada 2009 yılından günümüze kadar MotorOn isimli motosiklet dergisine test yazıları ve motosiklet felsefesi üzerine köşe yazıları yazmıştır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?