USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Mavi Melekler hazır

Ara transfer döneminde çok önemli isimleri kadrosuna katan Merinos Bayan Voleybol Takımı 2. Lig 6. Grubu namağlup lider bitirerek play-off’lara kaldı. Mavi melekler Pazar günü saat 17.00’de ilk maçını Balıkesir DSİ ile oynayacak.

Mavi Melekler hazır
01-03-2018 09:48
Google News
Kuruluşundan bu yana takımın antrenörlüğü sürdüren Ali Bağcı’nın da 1. Lig’e çıkma inancı tam. Sözlerine Erdemoğlu Holding’e teşekkür ederek başlayan Bağcı, “Merinos Spor Kulübü ilk defa 2012 yılında Erdemoğlu Holding bünyesinde kuruldu. Yaklaşık 5 yıldır Türkiye finallerine gidiyoruz. Altyapımızla hızlı bir şekilde geliyoruz. Gaziantep’te varolan bir bayan voleybol kapasitesi var. Biz de bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu yıla gelecek olursak, hedefimiz ligi lider bitirerek Play-off’lara kalmaktı. Şu anda bunu gerçekleştirdik. Ara transferde ligin tecrübeli isimlerini kadromuza kattık. Onların takıma adaptasyonunu ve kaynaşmasını sağlıyoruz. Play-off maçları öncesi hazırlık maçları oynadık. Yarı finalde Pazar günü oynayacağız ilk maça hazırız” diye konuştu.

 

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

 

Bağcı sözlerini şöyle sürdürdü: “Takımın hedefi tabiki bu sezon 1. Lig’e çıkmak. Gelen arkadaşlar hepsi tecrübeli kendini ispatlamış isimler. Kendi takımımız da oyuncular ise kendi altyapımızdan yetişmiş tecrübeli isimler. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız. Bu anlamda bizim en büyük destekçimiz Erdemoğlu Holding. Onlara sonsuz teşekkürler ediyorum. Çünkü Gaziantep’te büyük bir eksikliği dolduruyorlar.”

 

ARTIK 1. LİG’DE OLMALIYIZ

 

Gaziantep’te artık bir takımın 1. Lig de olması gerektiğini savunan antrenör Ali Bağcı, “Yönetim kurulumuz sezon başında 1. Lige çıkmayı kararlaştırdı. Bizlerde bu yönde çalışmalar yaparak ara transferde kadromuza oyuncular kattık. Bu sene başarabileceğimize inanıyorum. Play-off maçları çok ayrı bir hava da geçiyor. O gün kim iyiyse, çok inanırsa o kazanıyor. Biraz da şans yanımız da olursa hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. (Sedat Torun) 

 

Yarı final maç programı:

 

4 Mart 2018 Pazar

 

17:00     MERİNOS -BALIKESİR DSİ

 

5 Mart 2018 Pazartesi

 

16:00     CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ –MERİNOS

 

6 Mart 2018 Salı

 

16:00     BERGAMA DOĞA GENÇLİK -MERİNOS

TELGRAF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?